Η Βουλευτής του ΚΚΕ Σοφία Καλαντίδου επισκέφθηκε το νοσοκομείο Γουμένισσας

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 1:30, η βουλευτής του ΚΚΕ κα Σοφία Καλαντίδου, μαζί με Κλιμάκιο της Κομματικής Οργάνωσης Κ.Κ.Ε. Κιλκίς, περιόδευσαν και μίλησαν με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Γουμένισσας και το Διοικητή των Νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας κ. Γρηγόριο Χατζησάββα. Την κα Σοφία Καλαντίδου υποδέχθηκαν ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Γουμένισσας κος Νικόλαος Καπουτζής και ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του Νοσοκομείου, κος Ξενοφώντας Παπαλέξης.
Η Βουλευτής του Κ.Κ.Ε., ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Εργαζομένων για μια σειρά από σοβαρά θέματα που απασχολούν το προσωπικό, με κυριότερα τις μεγάλες μισθολογικές περικοπές και την έλλειψη ιατρών. Τονίστηκε στη βουλευτή η δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι μετά τις μισθολογικές περικοπές, ενώ υπάρχει φόβος για διεύρυνση της εργασιακής εφεδρείας και στα Νοσοκομεία σε δεύτερη φάση. Η μεγάλη πλειονότητα των εργαζομένων στα Νοσοκομεία ήταν και είναι χαμηλόμισθοι και έχουν περιέλθει σε οικονομικό αδιέξοδο μετά τις συνεχείς περικοπές και τις φορολογικές επιβαρύνσεις, με αποτέλεσμα να μη βγαίνει ο οικογενειακός προϋπολογισμός των νοικοκυριών. Η βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα κάνει προσπάθειες για να γίνουν παρεμβάσεις στο μέτρο του δυνατού στα θέματα που τέθηκαν και ανέφερε ότι θα προσπαθήσει να υπάρχει συνεχή επαφή με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους για όλα τα θέματα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

5 Άποψη για τα “Η Βουλευτής του ΚΚΕ Σοφία Καλαντίδου επισκέφθηκε το νοσοκομείο Γουμένισσας”

  1. kathrin

    Από τα γραφόμενα στο ανωτέρω άρθρο, με μεγάλη λύπη μου, διαπιστώνω ότι από κανέναν δεν τέθηκε το σοβαρότατο θέμα της παραμονής του νοσοκομείου στη Γουμένισσα ή της μεταροπής του σε κέντρο υγείας. Βλέπω δηλαδή μόνο προσωπικές οικονομικές διεκδικήσεις του νοσηλευτικού προσωπικού και τίποτε περισσότερο. Και ναι μεν έχουν απόλυτο δίκηο, αλλά το θέμα του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ δεν τους ενδιαφέρει; Ποιός θα ενδιαφερθεί γι αυτό;

  2. fondas

    Δεν υπαρχουν προσωπικες, οικονομικες διεκδικησεις, του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ .Παρα μονο η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

  3. kathrin

    Μήπως έτσι το λέτε για να μας ρίξετε στάχτη στα μάτια Ξενοφών; Εγώ ούτε είδα ούτε άκουσα καμία διαμαρτυρία του σωματείου σας για το τί θα γίνει με το νοσοκομείο μας. Μόνο φωτογρααφίες σας με τον Λοβέρδο είδα και τίποτε περισσότερο.

  4. τασσος

    Για την Γουμενισσα δεν διεκδίκησαν ποτέ τίποτα οι προύχοντες της , γι ‘ αυτό την έφεραν σ’ αυτό το σημείο . χωριά όπως το Πολύκαστρο έγιναν κωμοπόλεις (και μπράβο) , και η Γουμενισσα το κέντρο της Παιονιας έγινε χωριό .Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν δέχτηκαν την βιομηχανική ζώνη, έδιωξαν το στρατόπεδο (πηγή ζωής για την τοπική αγορά) ,έχασαν το κέντρο του δήμου , έχασαν το ΙΚΑ , έκλεισαν την παιδιατρική , κλείνει η αγροτική , έφυγε η εθνική , θέλει και άλλα για να δούμε τελικά τι καλό έκαναν στον τόπο οι σωτήρες του;

  5. τασσος

    Γιατί Dislike ; δεν σας αρέσει η αλήθεια; ξυπνήστε βγείτε από το καβούκι σας και δείτε το μέλλον .Αυτός ο τόπος έχει ανάγκη από δημιουργούς όχι από δυσκοίλιους συντηρητικούς.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα