Ήρθαν στη Γουμένισσα και ανακοίνωσαν έργο για τα Μεγάλα Λιβάδια (βίντεο)

O υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεώργιος Στύλιος, επισκέφθηκε την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 την Π.Ε. Κιλκίς. Στις 12:30 μ.μ. ήρθε στη Γουμένισσα σε μια προγραμματισμένη σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο, παρουσία του Βουλευτού Κιλκίς & Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κου Γεωργαντά, του Δημάρχου Παιονίας κου Σιωνίδη, του Πρόεδρου Κοινότητας Γουμένισσας κ. Τάτση, του Πρόεδρου του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) Γουμένισσας κου Χρήστου Αγγελοστογιάννη και Μέλη αυτού.
«Ανακοινώθηκε η άμεση ένταξη του έργου της κατασκευής της δεξαμενής των Μεγάλων Λιβαδίων». Όταν το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Παιονίας κ.Σιωνίδης ήταν ανενημέρωτος για τον οργανισμό διαχειρίσεις αρδευτικού δικτύου Γουμένισσας παρόλο που αριθμεί αρκετές δεκαετίες αποκαλώντας το με το όνομα της εταιρίας που έκανε το έργο και χαρακτηρίζοντας το παλιό με πολλά προβλήματα. Στη δημόσια τοποθέτηση του ο κ. Γιωργαντάς δεσμεύτηκε για φράγμα στη Γρίβα.
Ο Πρόεδρος του Τ.Ο.Ε.Β. Γουμένισσας μιλώντας στην σύσκεψη αναφέρθηκε στα προβλήματα άρδευσης που αντιμετώπισε τη φετινή χρονιά ο Οργανισμός, λόγω κλιματικής κρίσης. Έχοντας ένα σύγχρονο αρδευτικό δίκτυο η Γουμένισσα το οποίο δεν διαθέτει δεξαμενή.




Σχετικές δημοσιεύσεις