Οι αγώνες ξεκίνησαν και οι αθλητές του Σ.Δ.Υ.Κ. δεν θα μπορούσαν να λείψουν

Η αρχή έγινε με τον 5ο αγώνα Lailias Mountain Running στις 6 Ιουνίου, μια ευκαιρία για αρκετούς αθλητές να αγωνιστούν μετά από καιρό σε έναν πολύ όμορφο αγώνα 2.500 μέτρων υψομετρικής διαφοράς.
Συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο Σαμαρά για την 13η θέση στα 46 χλμ με χρόνο 5.51» και στον Ευριπίδη Σαλαπάνη για τη συμμετοχή του. Ο Τάσος Δραγανίδης έτρεξε τα 27 χλμ του Lailia στα πλαίσια της προετοιμασίας του.
Το 3ημερο 11-13 Ιουνίου, στο πανέμορφο Μέτσοβο, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες Ursa Trail 100-40-21 και 4,7 χιλ.
Την διαδρομή των 21 χιλ επέλεξε ο Λάκης Γιοβαντσάκης και ακολούθησε τα χνάρια της αρκούδας με 1160 μ. υψομετρική, μέσα σε απερίγραπτα τοπία και φύση!!!!!
Το Σάββατο 19 Ιουνίου Ο αθλητής του Συλλόγου μας Τάσος Δραγανίδης από το Πολύκαστρο, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στα βουνά της Ροδόπης κάτω από δυνατή βροχή στον αγώνα Rodopi Challenge 82 km και 4.300 μέτρων θετικής υψομετρικής διαφοράς και κατετάγη 12ος στη γενική κατάταξη με χρόνο 13 ώρες και 8 λεπτά.
Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείψει ο ΣΔΥΚ από τον Δρόμο Ελευθερίας που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς. Έτσι πολλά μέλη του έτρεξαν στην αθλητική αυτή γιορτή τη πόλης μας!
Συγχαρητήριά σε όλους!!! Καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις