Ευεξία και βόλτες στη 2η Ποδηλατάδα του Δήμου Κιλκίς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με έναν απογευματινό χαλαρό ποδηλατικό περίπατο άνοιξαν χθες τα ‘’Ελευθέρια’’ του Δήμου Κιλκίς. Πάνω από εκατόν είκοσι ποδηλάτες, ένα χαρούμενο σμήνος από μικρούς, εφήβους και ενήλικες, ποδηλάτησαν από το Δημαρχείο Κιλκίς στην πλατεία Ειρήνης και με κατεύθυνση το πάρκο ‘’Γαλήνη’’ διέσχισαν την περιφερειακή οδό, το δρόμο που οδηγεί στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, με κατάληξη μέσω της 21ης Ιουνίου, και πάλι στο σημείο αφετηρίας.
Για τη συμμετοχή τους στη 2η ποδηλατάδα που διοργάνωσε ο Δήμος και η Κοινότητα Κιλκίς, γεμάτοι ενέργεια και με την αίσθηση ελευθερίας που δίνει το άθλημα, οι ποδηλάτες τιμήθηκαν με μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα από το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.
Στη 2η ποδηλατάδα έλαβαν μέρος αθλούμενοι στα ποδηλατικά τμήματα των Αθλητικών Συλλόγων του Αετού, του Αίαντα, του Άθλου, του ΓΑΣ Κιλκίς, των Δρομέων Υγείας, του Κιλκισιακού και της Κούπας ενώ στο χώρο της διοργάνωσης ήταν παρόντες για την παροχή πρώτων βοηθειών και οι Σαμαρείτες του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Σχετικές δημοσιεύσεις