Επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας στο Επιμελητήριο Φλώρινας

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας Αθανάσιος Τραχανίδης, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Φλώρινας την Παρασκευή 2/4/2021 όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι συνεργασίες που θα πραγματοποιήσουν από κοινού, ο Εμπορικός Σύλλογος Γουμένισσας και το Επιμελητήριο Φλώρινας.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε συνεργασία στον αγροτουριστικό τομέα, στον αγροδιατροφικό τομέα και στα διασυνοριακά προγράμματα. Επίσης, αποφασίστηκε το επόμενο διάστημα να προχωρήσουν οι δύο φορείς σε υπογραφή συμφώνου συνεργασίας (αδελφοποίηση).
Στον απόηχο των επαφών πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μεγαλοεπενδυτή, όπου συνοδευόταν από τον κ.Τραχανίδη Αθανάσιο. Στη συζήτηση που ακολούθησε ο κ.Σαπαλίδης ανέδειξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Π.Ε.Φλώρινας αλλά και τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ενέργεια, στην καινοτομία και στα αγροδιατροφικά προϊόντα. Έγινε αναλυτική περιγραφή από τον κ. Σαπαλίδη και θεωρείται δεδομένη η συνεργασία και η επένδυση στην Π.Ε. Φλώρινας.

πηγή:radio-lehovo.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις