Κιλκίς: Καθαριότητα και απολυμάνσεις στο δημόσιο χώρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη μάχη κατά της διασποράς του κορωνοϊού δίνουν και οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας προσφέροντας τις υπηρεσίες τους για μια καθαρή και περιποιημένη πόλη και για την αντίστοιχη φροντίδα των οικισμών του Δήμου.
Η καθαριότητα και ο προγραμματισμός απολυμάνσεων στο δημόσιο χώρο, ανά τακτά διαστήματα, ιεραρχούνται ως βασικές προτεραιότητες του Δήμου, με τη συνδρομή των διαθέσιμων εξοπλιστικών μέσων.
Για προληπτικούς λόγους πραγματοποιήθηκαν και σήμερα, τις πρωινές ώρες, απολυμάνσεις σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης και σε σημεία όπου παρατηρείται μεγαλύτερη πυκνότητα πλήθους (Δημαρχείο, εμπορικό κέντρο, τράπεζες, σούπερ μάρκετς κ.α.). Για τις εργασίες καθαρισμού χρησιμοποιήθηκε το πλυντήριο κάδων, που πέρα από τη συμβατική του χρήση, εξυπηρέτησε την πλύση – απολύμανση δρόμων του Κιλκίς.
Οι μικροβιοκτονίες (απολυμάνσεις) θα συνεχιστούν στο δημόσιο χώρο (πάρκα, πλατείες, πεζοδρόμια) και στις δημοτικές εγκαταστάσεις.
Ο Δήμος Κιλκίς και οι αρμόδιες υπηρεσίες του μεριμνούν για την καθαριότητα στο δημόσιο χώρο ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς.

Σχετικές δημοσιεύσεις