Ο Π.Α.Σ. Αετός Κιλκίς στη Γουμένισσα

Στην γενέτειρα πόλη της ΕΒΙΝΑΣ ΜΑΛΤΣΗ την Γουμένισσα, ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ έκλεισε τον κύκλο της προετοιμασίας του δίνοντας φιλικό παιγνίδι -το οποίο κρίθηκε προτιμότερο αντί προπόνησης- με την Ομάδα του ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ.
Έχοντας διαμορφωμένη μια ομάδα που αποτελείτο κυρίως από έφηβους , ανάμεσα τους και δύο παίκτες δεκαέξι ετών, σε ορισμένα σημεία του παιγνιδιού, δυσκολεύθηκε να βρει απαντήσεις στα «ερωτήματα» που της έβαλε η ομάδα του Νίκου Κοτλέα.
Το παιγνίδι, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο είχε ένα γρήγορο ρυθμό, με συνέπεια να τεθούν ερωτηματικά ως προς την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Στην συνέχεια η κατάσταση εξισορροπήθηκε και οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ χωρίς καμιά από τις δύο να καταφέρει να ξεφύγει.
Δεδομένης της νεανικής σύνθεσης της ομάδας το παιγνίδι δεν επιδέχεται ιδιαίτερη ανάλυση, παρόλα αυτά όμως, έγιναν όμορφες φάσεις μέσα σε ένα φιλόξενο και ευχάριστο κλίμα.
Είναι άξιο αναφοράς ένα στιγμιότυπο, όπου ένας παίκτης του ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ, εξηγούσε σε έναν νεαρό παίκτη του ΑΕΤΟΥ τι έπρεπε να κάνει σε μια στιγμή του αγώνα.
Πρέπει να αναφερθεί ότι μέσα στα ζητούμενα του σκεπτικού της πραγματοποίησης του συγκεκριμένου φιλικού, ήταν και η αποφόρτιση από την μακρά και κατά διαστήματα <<σκληρή>> προετοιμασίας. Έτσι λοιπόν η ομάδα αφιέρωσε χρόνο ΚΑΙ εκτός παρκέ, κάτι που είναι απαραίτητο για την επικείμενη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Συλλόγου.
Η βόλτα μας στην Γουμένισσα έπρεπε να τελειώσει σχετικά νωρίς μιας και που οι δύο εκ των συμμετεχόντων είχαν σχολείο την επομένη.
Το Σάββατο 10 Οκτ 2020 στις 18:00 ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ξεκινά τους αγώνες του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ αντιμετωπίζοντας στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ την ομάδα του ΑΘΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.
Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του ΑΟΚ Κο Βασίλη Tάσιο, τον Προπονητή Κο Νίκο Κοτλέα για την ευκαιρία που μας έδωσε, όπως επίσης ευχαριστούμε και τους παίκτες του για την εγκάρδια και φιλική συμπεριφορά.
Ευχόμαστε να έχουν και να έχουμε μια καλή σαιζόν.
Όπως πάντα επιφυλασσόμαστε για αντίστοιχη φιλοξενία όπου και όποτε απαιτηθεί.
Η σύνθεση της ομάδος στον αγώνα
Προπονητής Χάρης Καμψιάδης
Παίκτες Τολιοπουλος Κ Γκρεκος Γ Μαργαριτιδης Θ,Τσουλης Ν, Γκιοκας Γ Στεφουδης Α Χειμωνιδης Δ Τσαρίδης Σ Μπαχτσεβανης Γ, Μουρζιδης Δ, Ζύμπερι Δ, Σαλονικίδης Χ, Σιδηρόπουλος Π.

Σχετικές δημοσιεύσεις