Προγνωστικά Γουέστ Χαμ – Γουότφορντ 17/7/2020 με Vistabet

Αναμέτρηση για την 36η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη Γουέστ Χαμ να υποδέχεται στο «Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου» τη Γουότφορντ. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, κεκλεισμένων των θυρών. Δείτε όλα τα ματς της ημέρας στο κουπόνι οπαπ.
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Μία σημαντική νίκη για το μέλλον της στην Πρέμιερ Λιγκ σημείωσε η Γουέστ Χαμ, κερδίζοντας με 0-4 τη Νόριτς εκτός έδρας. Δείχνει αστάθεια στα παιχνίδια της, έχοντας ρεκόρ 1Ν-1Ι-1Η στα τρία τελευταία. Από τα πέντε τελευταία της ματς, στα τρία έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5, ενώ στα δύο εξ αυτών και το Goal/Goal. Τα «σφυριά» προέρχονται από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών εντός έδρας, δίχως μάλιστα να καταφέρουν καν να σκοράρουν σε αυτό το διάστημα. Οριακά εκτός των θέσεων του υποβιβασμού, στο +3 από τη 18η Μπόρνμουθ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Σνόντγκρας και Φελίπε Άντερσον (χσφ).
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Από τη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ προέρχεται η Γουότφορντ. Ήταν το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα μετά το «τρίποντο» κόντρα στη Νόριτς, την οποία κέρδισε με το ίδιο σκορ (2-1). Πριν από τις εν λόγω επιτυχίες μετρούσε μόλις μία στα 12 προηγούμενα παιχνίδια. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της ματς ήρθε το Over 2.5 και στα τρία από αυτά το Goal/Goal. Μόλις τρεις βαθμούς απέχει από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τρεις αγώνες να απομένουν μέχρι το τέλος.
Αμφίβολος ο Ντίνι (επιθετικός). Θα απουσιάσουν ξανά οι τραυματίες Γιάνμαατ (μπακ), Ντεουλοφέου (εξτρέμ) και Σάξες (επιθετικός).
ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες παίζουν κομβικό παιχνίδι στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Ακόμα και ο βαθμός ίσως να αποδειχθεί καθοριστικός, σε ζευγάρι που θα κριθεί οριακά και δύσκολα οι δύο προπονητές θα ρισκάρουν από νωρίς. Ποντάρισμα στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 2.08 στην vistabet.

Σχετικές δημοσιεύσεις