Προγνωστικά Μαρίτιμο – Ρίο Άβε με Novibet

Αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας, με τη Βιτόρια Σετούμπαλ να υποδέχεται στο «Εστάδιο ντο Μπονφίμ» τη Φαμαλικάο. Το ματς θα διεξαχθεί στις 23:15, κεκλεισμένων των θυρών.
ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ: Αν και έφερε νέο προπονητή για να αλλάξει τα πράγματα, τα οποία δεν κυλούν καλά στον σύλλογο, υπέστη ήττα με 1-0 εκτός έδρας από την ουραγό και ήδη υποβιβασμένη Άβες. Έτσι το έργο της για την αποφυγή του υποβιβασμού έγινε δυσκολότερο, αφού πλέον απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την προτελευταία της βαθμολογίας Πορτιμονένσε. Απογοητευτικό το πρόσωπό της εδώ και πολύ καιρό. Μετράει 13 συνεχόμενα επίσημα ματς χωρίς νίκη και έρχεται από 5 σερί ήττες.
Εξέτισαν και επιστρέφουν στην ενδεκάδα ο χαφ Καρλίνιος και οι φορ Ζεκίνια και Γκουέδες. Τιμωρημένος ο βασικός μπακ Σίλβιο.
ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ: Το πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μπενφίκα την περασμένη αγωνιστική. Αν και πήγε στα αποδυτήρια χάνοντας με 1-0 και μέχρι το 70ο λεπτό δεν είχε δημιουργήσει καλές φάσεις για γκολ, στα τελευταία λεπτά κυνήγησε την ισοφάριση. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Γκονζάλο Ροντρίγκες στο 84΄μετά από ωραία συνεργασία. Ο βαθμός της ισοπαλίας την κράτησε ζωντανή στη μάχη της Ευρώπης, ωστόσο οι ελπίδες της είναι ελάχιστες καθώς απέχει 7 βαθμούς από την προνομιούχα 4η θέση.
Εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός φορ Τόνι Μαρτίνες. Χωρίς σημαντικά προβλήματα η αποστολή του προπονητή Πέδρο Σόουζα.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες χωρίς περιθώρια για άλλες απώλειες, ήδη έχουν χάσει έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα. Σωστά μοιρασμένο το σετ, δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο σε παιχνίδι, που όλα μοιάζουν ανοιχτά. Επιλογή στο κουπόνι στοίχημα προγνωστικά, τα 2-3 γκολ με απόδοση 1.91 στη Novibet.

Σχετικές δημοσιεύσεις