Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου Παιονίας (Επιδείξεις Τμημάτων, Μπαλέτου, Μοντέρνου χορού και Μαθητών Δημοτικού Ωδείου Παιονίας).
Ο κ. Λαπόρδας συνεχάρη τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Κων/νο Δανδίνη για το εξαίρετο έργο του. Επίσης τόνισε πως ο στόχος, των προσπαθειών όλων μας είναι, να κάνουμε το Δημοτικό Ωδείο ένα στολίδι για το Δήμο μας και ένα σκαλοπάτι ώστε να μπορούνε οι νέοι να καλλιεργήσουνε το ταλέντο τους και ιδιαίτερα σε έναν τόπο σαν το δικό μας, που φημίζεται γι’ αυτό.
Επιπλέον κάλεσε όλους να βρίσκονται κοντά σε αυτήν την προσπάθεια, παίρνοντας δύναμη από τους μαθητές και τους καθηγητές που με το ταλέντο τους και τον ενθουσιασμό τους, ψυχαγωγήσανε και γεμίσανε με αισιοδοξία τον κόσμο που κατέκλυσε την αίθουσα.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΝΗΓΥΡΙ Ι.Ν.ΠΑΝΑΓΙΑΣ “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” ΑΞΙΟΥΠΟΛΕΩΣ
Την Κυριακή 10 Ιουνίου ο Δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας παρευρέθηκε στον Μ. Αρχιερατικό Εσπερινό και την λιτανεία τις ιεράς εικόνας Παναγίας “Άξιον Εστί” στην Αξιούπολη, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως, Πολυκάστρου και Γεφύρας κκ. Δημήτριο.
Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Χρήστος Γκουντενούδης, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Δημήτριος Κουλίνας, Γεώργιος Γεωργίτσαρος, η Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κα. Εβελίνα Πολυτίδου και πλήθος κόσμου. Ακολούθησε δεξίωση με εδέσματα από τις γυναίκες του Κ.Α.Π.Η. και τραγούδησαν οι χορωδίες “Αγ Ραφαήλ” Μετεώρων Θεσσαλονίκης και “Αξιον Εστι” Αξιουπόλεως.