«Δρόμος Ηρώων Κιλκίς» 2023_ Παραλαβή πακέτου συμμετοχής

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, με τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς και τη συνεργασία της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Κιλκίς, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης διοργανώνει αγώνες με την ονομασία «Δρόμος Ηρώων Κιλκίς» μήκους 9.600 μέτρων, Δρόμο Υγείας 4.800 μέτρων και παιδικό αγώνα 1.000 μέτρων.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, από τις 8:30π.μ. στο Λόφο Ηρώου.
Η συμμετοχή σε όλους τους αγώνες είναι δωρεάν. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια, νερό και σνακ στον τερματισμό.
Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες ηλικίας άνω των 18 ετών. Μικρότερης ηλικίας αθλητές μπορούν να συμμετέχουν, ύστερα από ενυπόγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους. Στους μικρούς αθλητές θα δοθεί δώρο αναμνηστική μπλούζα του Συλλόγου.
Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει:
– Το Σάββατο 17/6 ώρες 18:00-21:00 στην πλατεία Δημαρχείου. Συνιστάται στους αθλητές από το Κιλκίς αλλά και σε όσους μπορούν, να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους το Σάββατο για δική τους διευκόλυνση αλλά και της διοργάνωσης.
-Την Κυριακή 18/6 στην αφετηρία του αγώνα από την γραμματεία , από τις 7:30 π.μ..
Στη φετινή διοργάνωση, η εκκίνηση και ο τερματισμός έχουν ιδιαίτερα συμβολικό και ιστορικό χαρακτήρα καθώς θα πραγματοποιηθούν μπροστά από το κεντρικό μαρμάρινο μνημείο του Λόφου Ηρώου και το Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων Κιλκίς. Αφιέρωμα μνήμης προς τους πεσόντες της Μάχης του Κιλκίς το 1913. Μιας από τις φονικότερες μάχες της σύγχρονης ιστορίας που οδήγησε στην απελευθέρωση της πόλης, καθώς και τη μετέπειτα προώθηση του ελληνικού στρατού ως τα σημερινά σύνορα.

Σχετικές δημοσιεύσεις