Συνελήφθησαν για καλλιέργεια διακίνηση και κατοχή κάνναβης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Minnie», είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 3 ατόμων για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της καλλιέργειας, διακίνησης και κατοχής κάνναβης.
Ειδικότερα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς χθες (29 Οκτωβρίου 2020) το πρωί σε περιοχές της Πέλλας συνολικά 3 ημεδαποί άνδρες, μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο οικίες και σε μία αποθήκη.
Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ενός ημεδαπού, εντοπίστηκε στη σοφίτα του σπιτιού και κρυμμένο πίσω από έπιπλο, ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, όπου καλλιεργούσε 4 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και ο εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας που χρησιμοποιούσε (σύστημα εξαερισμού, ανεμιστήρας, λαμπτήρες, χρονοδιακόπτες κ.α.).
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε αποθήκη του δεύτερου ημεδαπού και στην οικία του τρίτου ημεδαπού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 59 γραμμάρια κάνναβης,
• 1 μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών,
• 9 ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και
• το χρηματικό ποσό των 1.160 ευρώ.
Επιπλέον κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, καθώς και ένα όχημα που χρησιμοποιούσε ένας από τους συλληφθέντες.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.
Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στον επίσημο λογαριασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook

Σχετικές δημοσιεύσεις