Προγνωστικά 27/07 Χάμαρμπι – Έρεμπρο με Bet365

Αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με τη Χάμαρμπι να υποδέχεται στην «Τέλε2 Αρένα» την Έρεμπρο. Το ματς θα διεξαχθεί στις 20:00, κεκλεισμένων των θυρών.
Για όλα τα ματς της ημέρας, πάτε στο livescore του Sentragoal.
ΧΑΜΑΡΜΠΙ: Δεν έβγαλε καλό πρόσωπο στην έδρα της Μάλμε την προηγούμενη αγωνιστική και γνώρισε δίκαια την ήττα με 3-0. Της κόστισε αρκετά το κακό πρώτο ημίχρονο που έκανε, όπου δέχθηκε δύο τέρματα στο 28’ και στο 36’. Καθόλου ικανοποιητική η πορεία που κάνει έως τώρα στο πρωτάθλημα. Παρά το αρκετά ποιοτικό ρόστερ που έχει για την κατηγορία αλλά και τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει, δεν πείθει με τον τρόπο που αγωνίζεται. Βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς σε 10 παιχνίδια, απέχοντας ήδη 12 βαθμούς από την κορυφή.
Αμφίβολοι να αγωνιστούν ο Ουίντγκρεν (αμυντικός) και ο πολύτιμος Παουλίνιο (επιθετικός). Εξέτισε και επιστρέφει στην ενδεκάδα ο αρχηγός Άντερσεν (χαφ).
ΕΡΕΜΠΡΟ: Άνοιξε το σκορ από το 4ο λεπτό στην έδρα της Χέλσινγκμποργκ και στη συνέχεια του αγώνα έπαιξε αμυντικά. Στάθηκε αρκετά τυχερή, καθώς δέχθηκε έντονη πίεση σε όλο το υπόλοιπο και παρόλο που ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, θα έπρεπε να μείνει ευχαριστημένη με τον βαθμό που απέσπασε. Σκληροτράχηλο το πρόσωπό της στα περισσότερα παιχνίδια της. Λαμβάνει την 8η θέση του πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς. Under τα 6 από τα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
Παραμένει εκτός μάχης ο τραυματίας Μεχμέτι (χαφ), ενώ επιστρέφει από τραυματισμό ο βασικός Μόρτενσον (μέσος).
ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Χάμαρμπι παραμένει ασταθής και σε καμία περίπτωση δεν παίζεται ο χαμηλός άσος. Η Έρεμπρο μπορεί να εκμεταλλευθεί τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων, ποντάρισμα στο Over 2.5 γκολ με τιμή 1.62 στη Bet365
Πηγή: Karditsalive.net

Σχετικές δημοσιεύσεις