Ποδηλατάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το ποδήλατο είχε την τιμητική του την Τετάρτη 3 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου, με αρκετούς φίλους του αθλήματος να ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης του Κιλκίς απολαμβάνοντας τη διαδρομή.
Το εναρκτήριο λάκτισμα για έναν χαλαρό ποδηλατικό περίπατο στο κέντρο της πόλης με περάσματα από τον περιφερειακό δρόμο της Μ. Αλεξάνδρου, τη βρύση του Σαλάτς με αφετηρία και κατάληξη το Δημαρχείο Κιλκίς, έδωσε ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού. Στις ορθοπεταλιές ασκήθηκαν μικροί φίλοι του ποδηλάτου, εκπρόσωποι ποδηλατικών τμημάτων των Αθλητικών Συλλόγων ‘’Αίας’’, ΓΑΣ Κιλκίς,΄’Άθλος’’, ‘’Αετός’’ ‘’Κούπα’’, ‘’Άτλας’’ της ακαδημίας ποδοσφαίρου ‘’Αλέξανδρος’’, των Δρομέων Υγείας και των ομάδων των κ.κ. Γιώργου Φωτιάδη και Άγγελου Χιονίδη ενώ παρόντες ήταν και οι Σαμαρείτες του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς. Η συμμετοχή, αντιπροσωπευτική λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του Covid – 19, εξέπεμψε σε ικανό βαθμό το μήνυμα της ημέρας: της χρήσης του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης στην καθημερινότητα των πολιτών, της ευεξίας που προσφέρει και της συμβολής του στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.
Σε όλους τους ποδηλάτες επιδόθηκαν από το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Πουντζουκίδη βεβαιώσεις συμμετοχής.

Σχετικές δημοσιεύσεις