Περιοδεία της Αγαθοπούλου με τους καταστηματάρχες σε Κιλκίς, Πολύκαστρο, Γουμένισσα και Αξιούπολη

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής εξόρμησης ενημέρωσης της κοινωνίας για το επικαιροποιημένο πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι», η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς, συνοδευόμενη από την Περιφερειακή Σύμβουλο Έφη Ναβροζίδου και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στο Κιλκίς, στο Πολύκαστρο, στην Γουμένισσα και στην Αξιούπολη. Σκοπός της εξόρμησης ήταν η συζήτηση με τους καταστηματάρχες αλλά και η ενημέρωσή τους για την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την επανεκκίνηση της οικονομίας.
Το γενικό συμπέρασμα ήταν πως η αγωνία και η αβεβαιότητα είναι αυτά που εκφράζουν τους καταστηματάρχες αυτή την στιγμή. Τους είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση προχωράει χωρίς σχέδιο ή το σχέδιό της δεν περιλαμβάνει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Οι κυβερνητικές επιλογές και κυρίως η μηδαμινή οικονομική ενίσχυση εργοδοτών και εργαζομένων είναι καταστροφικές και αν δεν ληφθούν γενναία μέτρα, ίσως να είναι και μη αναστρέψιμες.
Η Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησε με τον κόσμο της αγοράς την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, που περιλαμβάνει μια δέσμη προτάσεων για όλους τους τομείς της αγοράς. Μια πρόταση ρεαλιστική και κοστολογημένη ώστε οι επιχειρηματίες να ξαναβρούν τον βηματισμό τους και να μην χρειαστεί να φτάσουν στο αδιέξοδο και να κλείσουν τα καταστήματα τους και να απολύσουν εργαζόμενους.
Τέλος, η κ. Αγαθοπούλου διαπίστωσε το αποτέλεσμα του αποκλεισμού του ΣΥΡΙΖΑ και των προτάσεων του από τα κανάλια και τα ΜΜΕ. Όμως κανένας αποκλεισμός δεν θα σταματήσει την επικοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία. Μέσα από αυτή την αδιαμεσολάβητη επαφή θα γίνεται η συζήτηση με την κοινωνία και τους πολίτες.

Σχετικές δημοσιεύσεις