Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς

 

Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους σε όλους τους τομείς. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς θέλοντας να βοηθήσει με όσες δυνάμεις διαθέτει υλοποίησε δράσεις αλληλεγγύης με συμβολικό αλλά και με ουσιαστικό χαρακτήρα.
Έτσι με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. αγοράστηκαν και παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς αντισηπτικά και απολυμαντικά για τα δύο τμήματα λοιμώξεων, σε μια συμβολική κίνηση στήριξης των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
Στον Δήμο Κιλκίς παραδόθηκαν ζυμαρικά για ενίσχυση των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Μεγάλη ήταν και η ανταπόκριση των μελών του Σ.Δ.Υ.Κ. στο κάλεσμα για εθελοντική προσφορά αίματος. Οι δρομείς έδειξαν για άλλη μια φορά ότι εκτός από το τρέξιμο έχουν στο μυαλό τους πάντοτε την αλληλεγγύη και ότι αποτελούν ενεργό κομμάτι της κοινωνίας.
Τέλος καθώς όλοι οι αγώνες μετατίθενται για αργότερα σχεδιάστηκε μία «δοκιμασία» στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν όσοι επιθυμούν τρέχοντας (μόνοι ή με ένα ακόμη άτομο) μια συγκεκριμένη διαδρομή περιμετρικά του λόφου του Αγ. Γεωργίου τηρώντας όλους τους περιορισμούς που ισχύουν. Σε όλους θα δοθούν μετάλλια και μπλούζες και θα υπάρξει βράβευση των νικητών.

Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και το ίχνος της διαδρομής εδώ.

Καλή Ανάσταση σε όλους και καλή δύναμη!!!
Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Σχετικές δημοσιεύσεις