Νίκη του Αετού Κιλκίς στη Γουμένισσα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με φοβερή ενέργεια μπήκε ο ΑΕΤΟΣ Κιλκίς στο παιχνίδι με τον ΑΟΚ στη Γουμένισσα, θέλοντας να αφήσει πίσω την κακή ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Έτσι από το 1ο δεκάλεπτο επέβαλλε το ρυθμό του και προηγήθηκε με 9-24 και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό για να κλείσει το ημίχρονο με 18-43.
Στο 2ο ημίχρονο συνεχίσθηκε η ίδια καλή απόδοση, παρόλο που άνοιξε πολύ το ροτέϊσον, με όλους τους παίκτες να συμβάλλουν στην τελική ευρεία νίκη.
Η 3η περίοδος τελείωσε με το επί μέρους 14-24 και η 4η με 15-21. Τελικό σκορ 47-88.
Χαρακτηριστικό της πολυφωνίας και της καλής απόδοσης όλων των παικτών του ΑΕΤΟΥ είναι ότι σκόραραν και οι 12 παίκτες!
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Γουμένισσας και την ευχαριστούμε για την εγκάρδια φιλοξενία.
Επίσης τον κόσμο του Κιλκίς που στήριξε την κίνηση του Συλλόγου να βάλει για ακόμη μια φορά δωρεάν λεωφορείο για την παρακολούθηση του αγώνα. Έτσι, συνόδευσαν στη Γουμένισσα την ομάδα αθλητές, γονείς και φίλοι της ομάδας και μαζί με τους φιλάθλους της Γουμένισσας γέμισαν το κλειστό γήπεδο, δημιουργώντας μία πολύ ωραία αθλητική ατμόσφαιρα.
Ευχαριστούμε επίσης το χορηγό μας «ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ» ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΥΖΑΣ στη ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ για το υπέροχο τραπέζι.
Δεκάλεπτα: 9-24, 18-43, 32-67, 47-88.
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Καμψιάδης Χάρης): Φιλιππίδης Γιώργος 4, Γκρεκός Γιώργος 4, Βαϊτσούδης Λάζαρος 16 (3), Ζύμπερι Διονύσης 5 (1), Γιαννώτας Γιάννης 4, Μουρζίδης Δημήτρης 14 (2), Τσακλίδης Βασίλης 4, Μαργαριτίδης Θεόκλητος 10 (2), Μαργιοράκης Γρηγόρης 3, Τσαρίδης Στάθης 10, Βαταμίδης Σταύρος 9, Κόγιας Θωμάς 4.

Σχετικές δημοσιεύσεις