ΣΔΥΚ σε Εδιμβούργο και Βροντού

Στο παραμυθένιο Εδιμβούργο της Σκωτίας βρέθηκαν οι Δημήτρης Ναλμπάντης και Στεφανία Νταουτίδου συμμετέχοντας στο Edinburgh Marathon Festival που διοργανώθηκε εκεί. Ο Δημήτρης έτρεξε την διαδρομή του μαραθωνίου ενώ η Στεφανία την σκυταλοδρομία 4 ατόμων της ίδιας απόστασης. Τους ευχαριστούμε για τις πολύ όμορφες εικόνες που μας μετέφεραν!
Ο North Olympus Trail Vrontou αγώνας 20 Km έχει κερδίσει την αγάπη πολλών αθλητών, για το ιδιαίτερο, τεχνικό και δύσκολο τερέν του, με 1500 μ. θετική υψομετρική διαφορά. Ένας ξεχωριστός αγώνας στα άγρια μονοπάτια του βορειανατολικού Ολύμπου που διοργανώνεται από τον ΕΟΣ Βροντούς.
Στις συμμετοχές μας θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον Άγγελο Αμανατίδη, που για άλλη μια φορά τερμάτισε πρώτος, με τον καταπληκτικό χρόνο 2:16:51 που αποτελεί ΝΕΟ ρεκόρ αγώνα. Η όρεξη του και η επιμονή του αποδίδουν καρπούς και ευχόμαστε πάντα νέους στόχους και νέες επιτυχίες.
Φυσικά φοβερό χρόνο έκαναν και ο Γιάννης Γάγος με 3:01 και ο Σταύρος Κατσαρώνας 3:02, που αποδεικνύει τη δουλειά που κάνουν και την αγάπη τους στο τρέξιμο. Συγχαρητήρια παιδιά για την επιτυχημένη συμμετοχή σας.

Καλή συνέχεια και καλή αποκατάσταση σε όλους!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις