Γουμένισσα:Επίσημα αποτελέσματα

Σας δημοσιεύουμε τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου Κιλκίς, που αναφέρονται στον συνδυασμό «Γουμένισσα Αλλάζω την πόλη μου» προς ενημέρωση των συνδημοτών μας. Μαζί μ’ αυτά παραθέτουμε ορισμένα στατιστικά και τις έδρες που καταλαμβάνει ο κάθε συνδυασμός στο νέο επταμελές συμβούλιο της Κοινότητας Γουμένισσας.

Ο συνδυασμός «Γουμένισσα Αλλάζω την Πόλη μου» πλειοψήφησε στην κοινότητα Γουμένισσας με ποσοστό μεγαλύτερο του πενήντα τοις εκατό (50%+1ψήφος).
Πιο συγκεκριμένα, ο συνδυασμός «Γουμένισσα Αλλάζω την Πόλη μου» έλαβε 1526 ψήφους, ενώ ο συνδυασμός «Γουμένισσα της Προόδου» μόλις 713 ψήφους. Αξιοσημείωτο επίσης το γεγονός, πως ο Αστέριος Τάτσης κατάφερε να λάβει μόνος του περισσότερες ψήφους από τις συνολικές ψήφους του συνδυασμού «Γουμένισσα της Προόδου».
Τέλος, ο Αστέριος Τάτσης, ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης υποψήφιος σύμβουλος του συνδυασμού «Γουμένισσα Αλλάζω την Πόλη μου» αναδεικνύεται αυτόματα Πρόεδρος του Συμβουλίου της κοινότητας Γουμένισσας.

Αγαπητοί συνδημότες,
θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς που με την ψήφο σας τιμήσατε και αναδείξατε πρώτο το συνδυασμό μας, «Γουμένισσα Αλλάζω την Πόλη μου», αλλά και εμένα προσωπικά, πρώτο σε σταυρούς προτίμησης. Προσωπικά θα εργαστώ με μεράκι και υπευθυνότητα για την πρόοδο του τόπου μας βρισκόμενος πάντα δίπλα σας.

Με εκτίμηση, Αστέριος Τάτσης

Σχετικές δημοσιεύσεις