Τελικά θεωρείται συναλλαγή ή όχι; (βίντεο)

Σε προεκλογικό τηλεοπτικό διάλογο στα ‘’Πέριξ” της TV100, παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Παιονίας, Αναστάσιος Βασιλακάκης, Χρήστος Γκουντενούδης και Κώστας Σιωνίδης.
Τα αίματα άναψαν για τα καλά προς το τέλος της εκπομπής (συγκεκριμένα στο λεπτό 56:25), όταν ο κ. Σιωνίδης έθεσε προς τον Δήμαρχο κ. Γκουντενούδη το εξής ερώτημα:
Γιατί πρέπει να θεωρείται συναλλαγή, όταν ένας δημοτικός σύμβουλος που υπηρέτησε την τελευταία τετραετία σε θέση προέδρου δημοτικής επιχείρησης του Δήμου Παιονίας εκ μέρους της διοίκησης, αποφάσισε να πορευτεί πια με τον αντιπολιτευόμενο συνδυασμό.
Ο Δήμαρχος κ.Γκουντενούδης, ο οποίος σε προηγούμενο Δελτίο τύπου του Δήμου Παιονίας με ημερ. 13.2.2019 είχε στηλιτεύσει τέτοιου είδους συμπεριφορές, αποκαλώντας τους συγκεκριμένους συμβούλους «γυρολόγους της πολιτικής» (βλέπε σχετική ανάρτηση Προς γυρολόγους συμβούλους), άδραξε την ευκαιρία που του πρόσφερε ο κ. Σιωνίδης και προέβη σε μία άκρως αποκαλυπτική και με πολλά υπονοούμενα απάντηση για τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ:
Ενώ εσείς κ. Σιωνίδη κατηγορούσατε το ίδιο άτομο για κακοδιαχείριση, τον πήρατε συνεργάτη. Αυτό δεν είναι συναλλαγή; Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί λέμε συναλλαγή ή αν θέλετε οτιδήποτε άλλο.
Δυστυχώς δεν ήθελε να μας διαφωτίσει για το «οτιδήποτε άλλο», καθώς πρόκειται για προσωπικά δεδομένα που δεν μπορεί να αποκαλύψει στην τηλεόραση.
Όμως, στη συνέχεια της δήλωσής του «απασφάλισε» λέγοντας ότι:
Ο ίδιος ο κ.Σιωνίδης ήταν αυτός που, ενώ σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας είχε καταγγείλει κακοδιαχείριση του προέδρου της ΔΕΥΑΠ, αναφορικά με τη ΔΕΗ, στη συνέχεια τον ενέταξε στο συνδυασμό του. Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο γεγονός, σύμφωνα με τον κ. Γκουντενούδη που επιτρέπει πολλές ερμηνείες.
Κ.Δήμαρχε
Μπορεί να ζούμε σε μια μικρή κοινωνία όπως αναφέρετε, αλλά να είστε βέβαιος πως δεν γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, όπως υπαινίσσεστε. Μπορείτε λοιπόν να μας διαφωτίσετε και εμάς με τα στοιχεία που έχετε ή τουλάχιστον να τα διαβιβάσετε όπως αρμόζει στις αρμόδιες κρατικές αρχές προς περαιτέρω διερεύνηση;
Θεωρούμε πως μόνο κέρδος μπορεί να αποκομίσει ο Δήμος μας και εσείς ο ίδιος ως Δήμαρχος, από τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης με τα πολλά υπονοούμενα που αφήνει να αιωρούνται.

ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟTΩΝ

Σχετικές δημοσιεύσεις