Υποψήφιοι Δήμαρχοι Παιονίας στα «Πέριξ»

Τις θέσεις τους για τα θέματα του Δήμου Παιονίας, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου, ανέπτυξαν σε προεκλογικό τηλεοπτικό διάλογο στα ‘’Πέριξ” της TV100, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Παιονίας, Τάσος Βασιλακάκης, Χρήστος Γκουντενούδης και Κώστας Σιωνίδης.
Όπως και στην εκπομπή Πολιτικό Τραπέζι της ΕΡΤ3 στις 6 Μαΐου, αναφέρθηκαν σε πολλά θέματα που σχετίζονται με τον Δήμο Παιονίας.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως, παρουσιάζουν οι τοποθετήσεις των υποψηφίων που αφορούν το θέμα της υδροδότησης του Πολυκάστρου από τις λεγόμενες πηγές του Πάικου (στην ουσία πρόκειται για το υδραγωγείο της Κάρπης).
Μένουμε άφωνοι ακούγοντας, πως υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση αυτού του προαποφασισμένου από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας έργου από το πρόγραμμα Φιλόδημος, μόνο έως το ποσό των 3.000.000 ευρώ.
Τα υπόλοιπα 2.000.000 ευρώ!!!
Πρέπει να τα δανειστεί ο Δήμος Παιονίας για να μπορεί να εκτελεστεί το εν λόγο έργο. Με τον τρόπο αυτό θα καλεστούμε όλοι μας να πληρώσουμε για ένα έργο που αμφισβητείται εντόνως από μια μεγάλη μερίδα των συνδημοτών μας για την αποτελεσματικότητά του.
Οι δε κάτοικοι της Κάρπης, όχι μόνο θα χάσουν το νερό τους (μόλις το 25% θα παραμένει για χρήση από τους ίδιους), αλλά θα αναγκαστούν και αυτοί να πληρώσουν για το συγκεκριμένο έργο, μέσω του δανεισμού που σκοπεύει να πραγματοποιήσει ο Δήμος Παιονίας.
Αυτό και αν είναι εξωφρενικό!
Και φανταστείτε πως έχουμε προεκλογική περίοδο. Με αυτές τις απίστευτες θέσεις τους τολμάνε και διεκδικούν την ψήφο μας.

ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΗΜΟTΩΝ

Σχετικές δημοσιεύσεις