Ανακοίνωση θαμώνα του χορού του Ποντιακού Συλλόγου Γουμένισσας

Τουλάχιστον κλείστε τον κρύο αέρα που φυσάει!

Προς αποκατάσταση της αλήθειας:
Ανακοίνωση θαμώνα που παρευρίσκονταν στον χορό του Ποντιακού Συλλόγου «Διογένης ο Σινωπεύς» στο κλειστό Γυμναστήριο Γουμένισσας, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019.
Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 παρευρέθηκα με την οικογένειά μου στον ετήσιο χορό του Ποντιακού Συλλόγου «Διογένης ο Σινωπεύς» στο κλειστό Γυμναστήριο της Γουμένισσας.
Όλα τα μέλη του Δ.Σ. προσπάθησαν πάρα πολύ ώστε εμείς όλοι να περάσουμε ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό βράδυ.
Δυστυχώς όμως, ο Δήμος Παιονίας και οι αιρετοί του, για άλλη μια φορά αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Ενώ παραχώρησαν στον Σύλλογο τον χώρο προς χρήση, δεν μερίμνησαν ούτε στο ελάχιστο για οτιδήποτε άλλο. Έτσι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλου του Δ.Σ. του Συλλόγου, το κλειστό Γυμναστήριο θύμιζε ένα κτίριο που βρίσκεται σε μεγάλη παρακμή. Προβληματικοί χώροι υγιεινής, κατεστραμμένοι άβαφοι τοίχοι κτλ. μαρτυρούσαν πως ο Δήμος το έχει εδώ και πολλά χρόνια παραμελημένο. Το εντυπωσιακό όμως είναι, πως στο «Κλειστό» αθλούνται καθημερινά δεκάδες παιδιά του Συλλόγου ΑΟΚ και αρκετοί ενήλικες, κάτω απ’ αυτές τις άκρως προβληματικές συνθήκες.
Βεβαίως, το κερασάκι της βραδιάς ήταν άλλο:
Με την εξωτερική θερμοκρασία να βρίσκεται γύρω στους μηδέν βαθμούς, στο κλειστό Γυμναστήριο δεν λειτουργούσε το σύστημα θέρμανσής του!!! Παγώσαμε κυριολεκτικά. Δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τα μπουφάν μας. Σκεφτήκαμε να αποχωρήσουμε, αλλά όταν έχεις πληρώσει…Απ’ ότι πληροφορήθηκα, πρόκειται για ένα σύστημα που έχει πρόσφατα εγκατασταθεί στο «Κλειστό», το οποίο δυστυχώς, όταν έχει χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες δεν μπορεί να θερμάνει το κτίριο. Αλήθεια, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για αυτό το αποτυχημένο σύστημα; Μήπως θα ακούσουμε για άλλη μια φορά το «Δε βαριέσαι αδερφέ, τα κορόιδα πληρώνουν»; Εμάς, που είχαμε λάβει την υπόσχεση μέλους του Δ.Σ. για «κόκκινο χαλί και θέρμανση», ποιος θα μας αποζημιώσει;

Θα παρακαλούσα τουλάχιστον το Δ.Σ. του Ποντιακού Συλλόγου, να σταματήσει τις άμετρες και υπερβολικές ευχαριστίες προς στους αιρετούς του Δήμου Παιονίας, οι οποίοι πέρα από την προβληματική κατά την άποψή μου απόφαση παραχώρησης ενός αθλητικού χώρου για μια τέτοιου είδους εκδήλωση, δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Στην πραγματικότητα και αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, οι αιρετοί ως υπεύθυνοι, ήταν οι μοναδικοί αρνητικοί πρωταγωνιστές μιας μεγάλης προσπάθειας όλων των μελών του Συλλόγου για να πετύχει μια μεγάλη εκδήλωση, για την οποία θα ήθελα αληθινά να τους συγχαρώ.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία ανοιχτής βιβλιοθήκης

Εγκαίνια Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γουμένισσας

Σχετικές δημοσιεύσεις