Λαμπερό ρεβεγιόν του Αγίου Τρύφωνα Γουμένισσας (βίντεο)

Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος υποδέχθηκε το 2019, με λαμπερό Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν στο Ξενοδοχείο «ΠΑΡΥΦΕΣ» με Μέλη και φίλους του Συλλόγου, το βράδυ της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου 2018. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Αστέριος Τάτσης, καλωσόρισε τον κόσμο, με πολλές ευχές για το νέο έτος και πραγματοποίησε τη κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Χρήστος Μαυραντώνης και το φλουρί έτυχε η κα Μήτκου. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες του Νέου Χρόνου. Η ατμόσφαιρα εύθυμη και εορταστική, με ζωντανή μουσική, πλούσιο φαγητό, Γουμενισσιώτικο κρασί, κάλαντα, τραγούδι, βεγγαλικά, δώρα και χορό. Και όπως πάντα περισσή φιλοξενία. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστούν όλους όσους παρευρέθηκαν στη βραδιά και για μια ακόμη φορά η εκδήλωση τους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Λαμπερό ρεβεγιόν του Αγίου Τρύφωνα Γουμένισσας (βίντεο)”

 1. Zωζώ - Τέλης Δελιούσης

  Καλή Χρονιά, Χρόνια πολλά!!!!!!!!
  Το 2019, ο Σύλλογος σας να είναι δημιουργικός, όπως είναι πάντα!!!!!!
  Όσο για τον Πρόεδρο, ευχόμαστε, να τον δούμε ΔΗΜΑΡΧΟ της ΠΑΙΟΝΙΑΣ!!!!!!
  Διότι το αξίζει!!!!!
  Μπράβο Πρόεδρε, σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, διότι αυτά που προσφέρεις στους κατοίκους της περιοχής, είναι ότι το καλύτερο!!
  δηλαδή:(εκδρομές, διαλέξεις, ενημερώσεις σε θέματα ιατρικά, διάφορες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, διοργανώσεις χορών, κ.λ.π.)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα