Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στο Μέτσοβο και προσεχώς Saturday Run…Fever!

Μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές διοργανώσεις ορεινών αγώνων είναι το Metsovo Ursa Trail που φέρει την υπογραφή του πρωταθλητή ορεινού τρεξίματος Νίκου Καλοφύρη.
Έτσι την Κυριακή 3 Ιουνίου η πλατεία του Μετσόβου γέμισε με κόσμο απ’ όλη τη χώρα που συμμετείχε στις δύο διαδρομές των 20 και 40 χιλιομέτρων. Οι αγώνες απαιτητικοί αλλά τα πανέμορφα τοπία και τα τεχνικά μονοπάτια αποζημίωσαν τους συμμετέχοντες. Άρτια διοργάνωση για μια ακόμη χρονιά κερδίζει επάξια μια θέση στους αγαπημένους αγώνες των ορεινών δρομέων καθώς μπορεί να συνδυαστεί και με οικογενειακή εκδρομή στην περιοχή. Ο Σ.Δ.Υ.Κ. ήταν εκεί και οι Γιώργος Σταμπουλής, Σπύρος Τσαλουχίδης, Γιάννης Κοκκώνας και Λεόντιος Κωνσταντινίδης συμμετείχαν στα 40 χιλιόμετρα ενώ ο Αστέρης Κανέλης και η Σοφία Κουρτίδου στα 20. Συγχαρητήρια σε όλους καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια!
Θυμίζουμε ότι το Σάββατο 9 Ιουνίου ο ΣΔΥΚ καλεί όσους θέλουν να τρέξουν στο λόφο του Κιλκίς και στα μονοπάτια του Kilkis Trail τη νύχτα με το φως του φεγγαριού …και των φακών στο Saturday Run Fever! Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 20:00 στο νέο πάρκο κήπου και δύο διαδρομές 3,5 χλμ και 10 χλμ απευθύνονται σε δρομείς κάθε ηλικίας και δυναμικότητας. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6977658797.

Σχετικές δημοσιεύσεις