Το Πάικο Γουμένισσας στο 2ο τουρνουά Road to Salonica Cup

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή της Ακαδημίας του Πάικου Γουμένισσας, στο 2ο τουρνουά Road to Salonica Cup, που διοργάνωσε ο Α.Σ. Μακεδονικός, από 10 έως 12 Απριλίου 2018, στο αθλητικό κέντρο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία. Το Πάικο συμμετείχε με δύο τμήματα Τζούνιορ και Προτζούνιορ (2010). Σκοπός του τουρνουά ήταν η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών. Η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, και παιδιών. Η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων. Μία συμμετοχή η οποία κατέδειξε για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο των τμημάτων της Ακαδημίας και εκτός του αγωνιστικού απέσπασε κολακευτικά σχόλια όλων των αντιπάλων και για την παρουσία των παιδιών, αποδεικνύοντας ότι το Πάικο Γουμένισσας προάγει το ήθος και το Ευ Αγωνίζεσθαι!

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Πάικου Γουμένισσας απέδωσαν τα εύσημα στην ομάδα του Α.Σ. Μακεδονικού και την οργανωτική επιτροπή για την άψογη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση. Τέλος, ευχαρίστησαν τους γονείς των παιδιών οι οποίοι σε καθημερινή βάση έκαναν το ταξίδι για να βρεθούν δίπλα στα παιδιά τους, ενώ παράλληλα στηρίζουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της διοίκησης με στόχο την πρόοδο των παιδιών τους!

Αποτελέσματα τζούνιορ:
Πάικο – ΠΑΕ Άρης 5 – 2
Α.Ε. Διδυμοτείχου – Πάικο 2 – 7
Μακεδονικός – Πάικο 11 – 1
Κατάταξη Ομίλου:
1. Μακεδονικός 9β
2. Πάικο Γουμένισσας 6β
3. Α.Ε. Διδυμοτείχου 3β
4. ΠΑΕ Άρης 0β

Αποτελέσματα προτζούνιορ (2010):
Πάικο – ΠΑΕ Άρης 1 – 9
Μακεδονικός – Πάικο 9 – 0
Πάικο – Ακαδ. Ποδοσ. Βέροιας 1 – 7
Κατάταξη Ομίλου:
1. ΠΑΕ Άρης 9β
2. Μακεδονικός 6β
3. Ακαδ. Ποδοσ. Βέροιας 3β
4. Πάικο Γουμένισσας (2010) 0β

Κατάταξη τμημάτων Πάικου Γουμένισσας

  • Τζούνιορ 8η θέση
  • Προτζούνιορ 8η θέση

Σε ακόμα ένα τουρνουά διακρίθηκε το Πάικο Γουμένισσας καθώς από 16 ομάδες ο ποδοσφαιριστής Θάνος ΛΙΑΠΗΣ του Ιωάννη και της Αγγελικής, αναδείχθηκε MVP του τουρνουά στην κατηγορία τζούνιορ.

Σχετικές δημοσιεύσεις