Καλύτερος παίκτης ο Κ. Σαμαράς στο 8ο Τουρνουά της Xanthi FC

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στο αθλητικό κέντρο του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, το Πασχαλινό Τουρνουά της Xanthi FC. Από την Μ. Δευτέρα έως και την Μ. Τετάρτη οι μικροί αθλητές όλων των ομάδων, πρόσφεραν όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να συναγωνιστούν μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον για 8η διαδοχική σαιζόν. Το τουρνουά της ξανθιώτικης ομάδας είχε διαφορετικό ηλικιακό εύρος με τις συμμετοχές να είναι πάρα πολλές σε όλες τις κατηγορίες (Pre Junior, Junior, Προπαιδικού και Παιδικού), καθώς έλαβαν μέρος 47 τμήματα από 24 ομάδες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Με μία πολύ μεγάλη διάκριση τελείωσε το τουρνουά η ακαδημία του Γ.Σ. Πάικου Γουμένισσας, καθώς ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κοσμάς ΣΑΜΑΡΑΣ βραβεύτηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του τουρνουά στην ηλικία του!
Την βράβευση του Κοσμά ΣΑΜΑΡΑ έκανε ο γνωστός γυμναστής πολλών μεγάλων ΠΑΕ της Ελλάδας Νίκος ΚΑΡΥΔΑΣ.

Στην κατηγορία Παιδικού, στον Α’ Όμιλο συμμετείχαν οι ομάδες Εδεσσαϊκός, Ορφέας Ξάνθης, Αργοναύτες Λήμνου και Xanthi FC, στον Β’ Όμιλο οι ομάδες: Ακαδημία Γιαννιτσών, Απόλλων Ξάνθης, Ελπίδες Καβάλας και Πανθρακικός, ενώ στον Γ’ Όμιλο συμμετείχαν οι ομάδες ΠΑΟΚ Κουλούρας, Πάικο Γουμένισσας, Ν. Αμισός Δράμας και Ορφέας Ελευθερούπολης.

Στην τελική βαθμολογία 1η αναδείχθηκε η Xanthi FC, 2ος ο ΠΑΟΚ Κουλούρας και 3ος ο Ορφέας Ξάνθης. Καλύτερος παίκτης ο Κοσμάς Σαμαράς του Πάικο Γουμένισσας, πρώτος σκόρερ ο Τερμιτζόγλου του ΠΑΟΚ Κουλούρας και καλύτερος τερματοφύλακας ο Πάππος της Ν. Αμισσού Δράμας.

Σχετικές δημοσιεύσεις