Επιτέλους η Γουμένισσα σηκώθηκε από τον…καναπέ! (βίντεο)

Δελτίο τύπου
Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής ενάντια στην κατασκευή υδροηλεκτρικών σταθμών στα ποτάμια (ρέματα) του Πάικου. Η συνάντηση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς μπόρεσε να αφυπνίσει αρκετούς συνδημότες μας γύρω από το σοβαρό αυτό θέμα. Τους ευχαριστούμε όλους για την παρουσία και την υποστήριξή τους, η οποία φαίνεται ξεκάθαρα από τον όγκο των υπογραφών στήριξης που μπορέσαμε να συλλέξουμε.
Όλοι οι ομιλητές ήταν αξιόλογοι στις τοποθετήσεις τους και βοήθησαν με τον τρόπο τους στην κατανόηση του πολύπλοκου θέματος.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Γ. Καραβίδα του Δικτύου Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων (με έδρα την Καρδίτσα), ο οποίος με την αναλυτική και εμπεριστατωμένη ψηφιακή του παρουσίαση, έπεισε τη μεγαλύτερη μάζα των παρευρισκομένων για την καταστροφικότητα μίας τέτοιας «ονομαζόμενης» επένδυσης.
Επίσης εκφράζουμε την ευχαριστία μας στον κ. Κ. Κωνσταντινίδη της Οικοκοινωνικής Δράσης Ν.Κιλκίς, ο οποίος όπως πάντα βρίσκεται στο πλευρό μας για την αποτροπή του σχεδιαζόμενου περιβαλλοντικού και όχι μόνο εγκλήματος.
Παραθέτουμε βίντεο όλων των τοποθετήσεων ώστε να μπορεί ο καθένας να σχηματίσει άποψη και να συνταχθεί μαζί μας στο δύσκολο αγώνα.
Οι παρευρισκόμενοι στην ενημερωτική συνάντηση έστειλαν ξεκάθαρα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις και διάφορους αποδέκτες.
Δε θέλουμε τέτοιου τύπου επενδύσεις στα ρέματά μας και είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε δυναμικά για να τις αποτρέψουμε.
Δε θα παραδώσουμε την άδεια χρήσης του πόσιμου νερού μας σε κανέναν ιδιώτη.
Οι κύριοι Αλίρης και Τζούρτζος και όλοι όσοι είναι υποστηρικτές των υδροηλεκτρικών πρέπει να λογοδοτήσουν στους συνδημότες τους που τους εξέλεξαν, για τη στήριξη που συνεχίζουν να παρέχουν στον συγκεκριμένο επίδοξο επενδυτή.
Υποσχόμαστε πως θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές συναντήσεις, για να μπορούν να πειστούν όλοι οι συνδημότες μας για το δίκαιο των θέσεων μας.

Συντονιστική Επιτροπή
ενάντια στην κατασκευή υδροηλεκτρικών σταθμών
στα ποτάμια (ρέματα) του Πάικου!


Σχετικές δημοσιεύσεις