Κοσμοσυρροή στην παράσταση «Σουλεϊμάν» και Θώδη στη Γουμένισσα (βίντεο)

Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 στην πλατεία Θ. Ζελένκου της Γουμένισσας, στις 9 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η επιθεώρηση – σάτιρα «Ελλάδα Αμάν με την Τρόικα και τον Σουλεϊμάν» σε σενάριο και σκηνοθεσία Θάνου Ζήκα. Πρωταγωνιστές της επιθεώρησης οι ηθοποιοί Καίτη Παπανίκα, Στάθης Ψάλτης, η Τζέφη Ζαχαροπούλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Σπύρος Θεοδόσης, ο Χρήστος Φωτίδης, ο Βασίλης Καμίτσης, ο Παύλος Γεωργίου, ο Κώστας Γόνης, η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου και φυσικά ο αγέραστος πρωταγωνιστής του ελληνικού θεάτρου Χριστόφορος Ζήκας. Ήταν μια παράσταση που επαλήθευσε τον τίτλο της χαρίζοντας άφθονο γέλιο στους θεατές οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την πλατεία αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Μετά το τέλος της παράστασης τραγούδησε η δημοφιλής τραγουδίστρια Έφη Θώδη. Την παράσταση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας κος Αλίρης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Παιονίας κα Λιακοπούλου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Σχετικές δημοσιεύσεις

6 Άποψη για τα “Κοσμοσυρροή στην παράσταση «Σουλεϊμάν» και Θώδη στη Γουμένισσα (βίντεο)”

  1. απορημένος

    Γι’ αυτού του είδους τις παραστάσεις θα’ πρεπε να πληρώνουν τους θεατές για να τις παρακολουθήσουν.

  2. Τουλα

    Αυτο δεν ειναι πολιτισμός ειναι κατάντια….για την ιστορική Γουμενισσα.

  3. ROBERTOS

    Τραγωδία, μόνο αυτό ταιριάζει σε όλο αυτό που έγινε στην πλατεία. Ντράπηκα πραγματικά. Αηδία, βλακεία, ανοργανωσιά, χωριατίλα, ντροπή….

  4. ROBERTOS

    Το ωραίο είναι ότι ο πρόεδρος της κοινότητας -γιατί κοινότητα μας κατάντησαν- αυτός δηλαδή που έβγαζε φωτογραφίες για να μείνει αξέχαστη αυτή η αηδία, είπε στον πρόλογο του ότι πρόκειται για ένα «καταπληκτικό» σενάριο. Μπράβο και πάλι για την επιλογή σας κύριε πρόεδρε….

  5. spastikos

    και σας ρε τι σας νοιαζει τι εκανε ο προεδρος. σας πειραξε

  6. spastikos

    Συγχαρητηρια στον προεδρο Γιαννη Αλιρη που χωρις να χρεωσει το Δημο ουτε ενα ευρω εφερε καταξιωμενους καλλιτεχνες παλαιους και νεοτερους στην πολη μας καθως και την εφη θωδη. και παλι συγχαρητηρια.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα