Ημερίδα ενημέρωσης για τα μεταλλεία Πάικου στη Γρίβα

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γρίβας και ώρα 8:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωση από το Μέτωπο Αγώνα ενάντια στα Μεταλλεία, προς τους κατοίκους της Γρίβας για τις Επιπτώσεις από την “Εξόρυξη – Μεταλλουργία”. Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν και να μεταφέρουν τις απόψεις τους ή τις ερωτήσεις τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Ημερίδα ενημέρωσης για τα μεταλλεία Πάικου στη Γρίβα”

  1. kathrin

    Βρε παιδιά, αντί να διαμαρτυρόμαστε να μή γίνουν τα μεταλλεία, ΜΗΠΩΣ θα ήταν καλύτερα να διαμαρτυρόμασταν για να γίνουν οπωσδήποτε, αλλά με σωστό τρόπο, χωρίς κινδύνους και ρύπανση; Διότι με τις διαστάσεις που έχει η τεχνολογία σήμερα, όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν να γίνουν με πολύ ΣΩΣΤΟ τρόπο. Εξάλλου χρειαζόμαστε άμεσα πολλές, μα πάρα πολλές χιλιάδες θέσεις εργασίας. Μήπως λοιπόν είναι μία καλή ευκαιρία; Για σκεφτείτε λίγο πιο λογικά και πιο σοβαρά και βαθειά το θέμα, χωρίς πολιτικούς και κομματικούς περιορισμούς και χωρίς οικολογικούς φανατισμούς, γιατί κάτι τέτοιο διακρίνω αμυδρά στις διαμαρτυρίες σας. Το κρατάτε ίσως καλά κρυμμένο, αλλά κάπου φαίνεται. Προσέξτε λοιπόν τις αντιδράσεις σας και ενημερωθείτε σωστά και από απόλυτα ειδικούς για τα μεταλλεία επιστήμονες.
    ΄Οσον αφορά δε τα μεταλλεία στη Χαλκιδική, αυτοί που διαμαρτύρονται είναι στην πλειονότητά τους συνταξιούχοι των μεταλλείων, με παχυλότατες συντάξεις και τώρα φωνάζουν. Μήπως είναι λίγο ή πολύ άδικο αυτό;

  2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    Κατερίνα, υπάρχουν άνθρωποι οιοποίοιενημερώνονται,παρατηρούν,σκέφτονται και είναι αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν ως προς την ανθρώπινη ιδιότητά τους. Είναι θέμα επιλογής μετά όμως πάντα από σκέψη. Έλα στην ημερίδα που θα γίνει στη Γουμένισσα 14-12-2011. Εκεί θα σου δοθεί η ευκαιρία να ενημερωθείς. Μετά σκέψου και αποφάσισε με την ησυχία σου..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα