811 το είδαν

«ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ» Νέα ποιητική συλλογή από τον Γιάννη Μύρτση

20180Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΠΝΟΗ» η νέα ποιητική συλλογή του Γιάννη Μύρτση «Εντός μου». Είναι η τρίτη στη σειρά, μετά «Τα δάκρυα του έρωτα» (εκδόσεις Φυλάτος) και “Στις γραμμές του τραίνου” (createspace). Επιπλέον στο ενεργητικό του έχει τη συγγραφή του εφηβικού διηγήματος «Η πέτρα της τύχης» (εκδόσεις Φυλάτος).
Στη νέα του δουλειά ο δημιουργός περιγράφει μέσα από τους στίχους του με συγκεκριμένη και απόλυτα κατανοητή γραφή, σκέψεις, συναισθήματα, αναζήτηση με λυρισμό και αλήθεια ζωής. Δεν αναλώνεται σε ανούσιους συμβολισμούς, αλλά προσεγγίζει την αισθητική του κοινού με σεβασμό και εξομολογητική διάθεση, κάνοντας τον αναγνώστη κοινωνό σ’ ένα ταξίδι λόγου, γεμάτο εικόνες με χρώμα και νοερούς μελωδικούς ήχους.
Περισσότερες πληροφορίες για το δημιουργό και το έργο του στη διεύθυνση: http://giannismirtsis.com.
Το βιβλίο είναι διαθέσιμο από τις εκδόσεις «ΠΝΟΗ» www.ekdoseispnoi.gr.20180111_200827

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “«ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ» Νέα ποιητική συλλογή από τον Γιάννη Μύρτση”

  1. L.M

    Η ποίηση δεν είναι το είδος εκείνο της λογοτεχνίας που πρέπει να μπλέκει σε κυκεώνα προβληματισμού τον αναγνώστη. Η ποίηση δε χρειάζεται να μπερδεύει. Πρέπει να είναι ξεκάθαρη, ουσιαστική και κατανοητή απ’ όλους όσους τη διαβάζουν.
    Ο Γιάννης Μύρτσης με τη νέα αυτή συλλογή του, συνεχίζει την πορεία της κλασσικής αξίας στη γραφή που δε χρειάζεται το δήθεν για να ξεχωρίζει ως διάττοντας αστέρας. Οι στίχοι δεμένοι απλά, γεμάτοι συναίσθημα και υπαρξιακό στοχασμό δίνουν αυτό που χρειάζεται το μυαλό και οι αισθήσεις μας… Δίνουν έμπνευση και τη σκέψη πως οι επιθυμίες, οι αναζητήσεις και τα θέλω θα είναι στο διηνεκές θεμιτές ονειροπαγίδες ….

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα