Η Ελλάδα θριάμβευσε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο

133915Πραγματοποιήθηκε από τις 02/06/2016 έως 05/6/2016 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης στην Άμμο όλων των κατηγοριών στην Κροατία στην πόλη Φαζάνα. Επικεφαλής Προπονητής και Αρχηγός Αποστολής της Εθνικής ομάδας όλων των κατηγοριών ήταν ο Στέφανος Αναγνωστόπουλος προπονητής του συλλόγου πάλης Άγιος Νέστορας Γουμένισσας, οι ακόλουθοι Προπονητές της Εθνικής ομάδας ήταν ο Βασίλειος Μπατάλας και Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου. Οι διακρίσεις της Εθνικής ομάδας ανά κατηγορία είναι η εξής:
1. Πρώτη Θέση στον Κόσμο στις Γυναίκες
2. Δεύτερη Θέση στον Κόσμο στους Άντρες
3. Τρίτη Θέση στον Κόσμο στους Έφηβους
4. Τρίτη Θέση στον Κόσμο στις Νεανίδες
5. Πρώτη Θέση στον Κόσμο στις Κορασίδες
6. Πέμπτη Θέση στον Κόσμο στους Παίδες.
Τα μετάλλια που κατέκτησε η Εθνική ομάδα από του 18 αθλητές που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο είναι τα εξής
1. Τέσσερα Χρυσά μετάλλια
2. Τέσσερα Αργυρά μετάλλια
3. Έξι Χάλκινα μετάλλια
Ο αθλητής του συλλόγου Άγιος Νέστορας Γουμένισσας Χρήστος Νυφαδόπουλος Νίκησε τον Κροάτη αθλητή, στη συνέχεια τον Ούγγρο αθλητή ηττήθηκε από τον συναθλητή του Τζικοβάνι Μιχαήλ μέλος της Ελληνικής αποστολής και διεκδίκησε το Χάλκινο μετάλλιο από τον Τούρκο αθλητή Τζενγκίζ στο μικρό τελικό αδικήθηκε από τον διαιτητή παράφορα και μας στέρησε το Χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ!!!

818

8181248

13391

1341

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Η Ελλάδα θριάμβευσε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο”

  1. ΛΙΤΣΑ ΧΡΗΣΤΑΚΗ

    μπραβο σε ολη την ομαδα και στον προπονητη για το υπεροχο αυτο αποτελεσμα που μας κανει ολους τοσο υπερηφανους!!!!!!! παντα νικες ευχομαι!!!!!
    Tα λογια ειναι περιττα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ολους!!!!!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα