Αρχική Chat Blog Επικοινωνία
 

 

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΕΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ

Το Τοπικό Τμήμα Γουμένισσας του ΣΕΟ ιδρύθηκε το 1962 και από τότε μέχρι σήμερα λειτουργεί συνεχώς και είναι τακτικό και από τα πλέον δραστήρια μέλη του Ελληνικού Οδηγισμού. Απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους (αγόρια και κορίτσια) από 5-18 ετών τους οποίους οργανώνει σε τέσσερεις κλάδους: Αστέρια 5-7 ετών, πουλιά 8-11, οδηγοί 12-14 και μεγάλοι οδηγοί 15-18.
Το τοπικό τμήμα διοικείται από επταμελές συμβούλιο κυριών και δεσποινίδων της Γουμένισσας, οι οποίες μετά την παρέλευση κάποιων χρόνων αντικαθιστώνται από νέα μέλη. Την οργάνωση των ομάδων την αναλαμβάνουν τα στελέχη του ΣΕΟ, δραστήρια και ενεργά άτομα της τοπικής κοινωνίας, τα οποία στηρίζουν και το έργο του ΣΕΟ.
Τα τμήματα με την καθοδήγηση των στελεχών συγκεντρώνονται τακτικά, μια φορά την εβδομάδα, και ασχολούνται με τα αντίστοιχα προγράμματα των κλάδων. Για το σκοπό αυτό υπάρχει σχετικό υλικό (βιβλία, περιοδικά, CD, εποπτικό υλικό, κλπ). Πραγματοποιούν εκδρομές, κατασκηνώσεις, επισκέψεις.
Για τα στελέχη και τα μέλη του ΤΣ από την Κεντρική Διοίκηση του ΣΕΟ διοργανώνονται συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια και εκπαιδεύσεις.
Στο Τοπικό Συμβούλιο ΣΕΟ Γουμένισσας συμμετέχουν: Λίνα Αιδαρίνη πρόεδρος, Σούλα Λάσκα αντιπρόεδρος, Δροσούλα Χατζηγεωργίου έφορος, Αθηνά Στεφανίδου γραμματέας, Μαρία Γιαμπούρη ταμίας, Σούλα Γιάγκου και Έλσα Σόφτση μέλη. Στελέχη : Στα αστέρια Κάτια Βούζα και Νατάσα Τζούρτζου. Στα πουλιά Μπέτυ Κούπανη, Σούλα Αρδάλη, Μάρω Τουλούπη και Κώστας Κούπανης. Στους οδηγούς Τάνια Τουλούπη και Μαρία Κεχαγιά. Στους μεγάλους οδηγούς Φιλίτσα Αρδάλη και Μάρω Τουλούπη.