Συνάντηση Τζιτζικώστα με Δήμαρχο Παιονίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα επισκέφτηκε, την Τετάρτη 15 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αδαμόπουλο.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη, ζητώντας παράλληλα την στήριξη του, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε σχέση με τους παράνομους μετανάστες που διέρχονται τον δήμο προς και από τα σύνορα, τα προβλήματα που απορρέουν από την λειτουργία της δομής της Νέας Καβάλας, τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τις μετακινήσεις των παράνομων μεταναστών στον επαρχιακό δρόμο Νέας Καβάλας- Πολυκάστρου- Αξιούπολης, τον κίνδυνο από την δημιουργία ανεξέλεγκτων θυλάκων πλησίον των συνόρων , τις νομικές ενέργειες και λοιπές ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει ο δήμος διεκδικώντας την εφαρμογή της αρχής της αναλογικότητας.
Ο κ. Σιωνίδης ζήτησε από τον κ. Τζιτζικώστα να προχωρήσει η ΠΚΜ στην βελτίωση του επαρχιακού δρόμου Νέας Καβάλας – Πολύκαστρο – Αξιούπολη (πεζοδρόμηση – φωτισμό – ποδηλατόδρομο) προκειμένου να εκλείψουν οι κίνδυνοι ατυχημάτων.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τον Δήμο και την ΠΚΜ όπως η Γέφυρα του Αξιού που ενώνει την Αξιούπολη με το Πολύκαστρο, η επιτάχυνση της υλοποίησης του αντιπλημμυρικού έργου του Αγίου Πέτρου, η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας και η προετοιμασία προτάσεων για το ταμείο ΕΤΠΑ της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Συνάντηση Τζιτζικώστα με Δήμαρχο Παιονίας”

  1. Δωροθεα Καραμπουρτζιδου

    Με τις πληρωμες ΚΕΑ και τα αλλα επιδοματα των δικαιουχων που ποτε δεν ειναι στην ωρα τους, την γραφειοκρατεια, την ηλεκτρονικη και μη, διαυγεια διακυβερνιση και εγκληματικων ενεργειων απο πολιτες ,για την απομονωση χωριων και μικρων πολεων απο τις υπηρεσιες μμμ ,μεταφορων και επικοινωνιων, για γενικως περιβαλοντικα θεματα ,χωροταξιας και δημοσιων αλλα και ιδιωτικων εργων; Νομιμων παρανομων ; για πολιτισμο ,τουρισμο , δικαιωσινης, τα θεματα που βαραινουν «ολες «τις οικογενειες αλλα και καθε ανθρωπο ξεχωριστα ειναι μεγαλα .. Στο Πολυκαστρο Παιονιας και τα εσωτερικα θεματα… δημοσιας διοικησης και αποκεντρωσης ,απο το προσφυγικο μεταναστευτικο εκει πρεπει να αφοσιωθουν οι δημοι στα εσωτερικα προβληματα την ανεργια που εχει πληξει τον τοπο, την παταξη της εγκληματικοτητα ,την απευθεια ορθη ενοιμερωση των πολιτων δημοτων τους και οχι στην παραγωγη σποτακια για την καλη δουλεια που κανουν και φυσικα στην αποκατασταση των δημοτων απο οποιαδηποτε εγκληματικοτητα διεθνη,ευρωπαικη, τοπικη .

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα