Παιδίατρος στο Νοσοκομείο Γουμένισσας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά την έλευση Ορθοπεδικού και Γυναικολόγου, των οποίων τα ιατρεία σφύζουν από συντοπίτες μας, τώρα πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι το ίδιο θα συμβεί και στο Παιδιατρικό Ιατρείο.
Με επικουρία 36 μηνών θα παρέχει τις υπηρεσίες του ο νέος Παιδίατρος στο Νοσοκομείο μας και με την επιστροφή της μονίμου Παιδιάτρου, η οποία γέννησε προσφάτως, θα μπορούμε να εφημερεύουμε τις μισές μέρες του μήνα για τους μικρούς μας φίλους. Βέβαια αυτό ποτέ δεν είναι αρκετό για το μέλλον της πατρίδας μας που δεν είναι άλλο από τα παιδιά, αλλά είναι μια πολύ καλή αρχή δρομολόγησης επαναλειτουργίας του Παιδιατρικού Τμήματος.
Έτσι και αλλιώς από τις 15/01/2020 (δηλαδή την πρώτη κυριολεκτικά μέρα που αναλάβαμε την διοίκηση του Νοσοκομείο Γουμένισσας) στείλαμε αίτημα για πρόσληψη επικουρικού Παιδιάτρου με ιδίους πόρους. Αυτό και μόνο δείχνει τη στόχευση και την προτεραιότητα μας.
Εν αναμονή μιας ακόμη ειδικότητας ευελπιστούμε να συμπληρωθεί το καρέ των επικουρικών ιατρών και με τον μόνιμο διορισμό Παθολόγου και Χειρουργού να μιλάμε πλέον για μια εντελώς διαφορετική Υγειονομική Μονάδα στο νομό Κιλκίς.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν.-Κ.Υ.ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις