Επιτόπιος έλεγχος στη λαϊκή αγορά Κιλκίς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μικτό κλιμάκιο με επικεφαλής το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης, Πρόνοιας & Ποιότητας Ζωής Γιώργο Μπαλάσκα και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αδειούχων Πλανόδιων Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών ν. Κιλκίς Κωνσταντίνο Γρίβα επιθεώρησε σήμερα το πρωί τους χώρους της λαϊκής αγοράς Κιλκίς για να ελέγξει την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων που επιβλήθηκαν για την εύρυθμη λειτουργία της στο πλαίσιο αποτροπής της διάδοσης του κορωναϊού.
Οι συμμετέχοντες παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές υπαίθριου εμπορίου τήρησαν ευλαβικά τους κανόνες. Οι πάγκοι, εφοδιασμένοι με αντισηπτικά υγρά, ήταν τοποθετημένοι, όπως έχει συμφωνηθεί σε απόσταση 5 μέτρων, ενώ οι μικροπωλητές ακολούθησαν τις οδηγίες ατομικής προστασίας και επιπλέον προμήθευαν με γάντια τους καταναλωτές και απηύθυναν συστάσεις να μην αγγίζουν με γυμνά χέρια τα προϊόντα.
Ο Δήμαρχος Κιλκίς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πιστή τήρηση των μέτρων, η οποία όπως τόνισε, δείχνει την επαγγελματική ευσυνειδησία των παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών αλλά και το επίπεδο ωριμότητας των καταναλωτών που προστατεύουν την ατομική τους αλλά και τη δημόσια υγεία.

Σχετικές δημοσιεύσεις