Εκδρομή στην Ονειρούπολη Δράμας

Μονοήμερη εκδρομή στην «Ονειρούπολη» Δράμας, διοργανώνει ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, με ώρα αναχώρησης 9:00 π.μ., από τα γραφεία του Συλλόγου (έναντι πρώην Δημαρχείου).

Τιμή εισιτηρίου 12€
Πληροφορίες στο 6973 843433

 

 Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

10.00 – 14.00 Το Σπιτάκι του Παραμυθιού και του Σινεμά.
Θεατρικός Σχεδιασμός και δραματοποίηση παραμυθιού με μουσική, για παιδιά, βασισμένο σε γνωστό χριστουγεννιάτικο παραμύθι από την κα Κυριαζοπούλου Φωτεινή.
12.00 – 14.00 Κεντρική σκηνή.
Στη σκηνή της «Ονειρούπολης» η «Modern Music Academy» συμμετέχει με τα συγκροτήματα και τα τμήματα φωνητικής και κιθάρας της Ακαδημίας.
14.30 – 17.30 Κεντρική σκηνή. Street Dance Festival 2018.
Street dance είναι μια οικογένεια χορών, οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί στον δρόμο, σε πάρτι και σε οποιονδήποτε διαθέσιμο ανοιχτό χώρο. Συχνά είναι αυτοσχεδιαστικού και κοινωνικού χαρακτήρα, ενθαρρύνοντας την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία με τους θεατές και άλλους χορευτές. Κάποιοι από αυτούς τους χορούς είναι: Hip Hop, Breaking, Popping, Locking, House & Krump.
Φέτος η χορευτική ομάδα Street WarrioZ (πανελλήνιοι πρωταθλητές των δύο τελευταίων ετών) μέσω του συλλόγου «Ram the Spot» διοργανώνει και συμμετέχει μαζί με πολλές άλλες ομάδες και τμήματα από την Ελλάδα, το Street Dance Festival με battles (μάχες χορού), special shows, cyphers και πολλές ακόμα εκπλήξεις.
Συμμετέχουν: Street WarrioZ Dance Studio (Δράμα), Σχολές χορού Έλενας Αγγέλοβα και Λαμπρινής Καλφοπούλου, Dance Academy (Καβάλα), X-Dream Dance Academy (Ξάνθη), DanceArt Academy (Αλεξανδρούπολη).
19.30 Κεντρική σκηνή.
Η Ρένα Μόρφη, τραγουδίστρια των Imam Baildi, γνωστή και ως Σούλη Ανατολή που «Όταν μας χορεύει απ’ τις άλλες κλέβει».

Σχετικές δημοσιεύσεις