Έλα και σαν «θεατής» την Κυριακή στο Πάικο

Έλα και σαν θεατής την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στον 8ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΠΑΪΚΟΥ και στον 1ο αγώνα μήκους 5 χιλιομέτρων με την ονομασία «Καστανόδασος Πάικου» στο Πάικο του Νομού Κιλκίς ο οποίος και αυτή τη χρονιά θα είναι αφιερωμένοι στην προστασία του Πάικου από τα καταστροφικά σχέδια δημιουργίας δεκάδων μικρών υδροηλεκτρικών φραγμάτων στα ρέματα του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 8ου ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΠΑΪΚΟΥ
Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ:
08.30’ – 10.15’
Στο σημείο εκκίνησης του αγώνα στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία της Καστανερής υπάρχει χώρος αναψυχής στον οποίο μέχρι τον τερματισμό των αθλητών οι συνοδοί και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα υπό μουσική επένδυση να ενημερωθούν για περιβαλλοντικές δράσεις του συλλόγου, να γευτούν παραδοσιακή φασολάδα, τραχανά παραδοσιακό και βουνίσιο τσάι Πάικου προσφορά του Συλλόγου. Παράλληλα θα είναι η Ομάδα θεάτρου «Θίασος Ονείρων » στο χώρο της διοργάνωσης με δημιουργική απασχόληση στα παιδιά των αθλητών και των θεατών με παιχνίδια και κυνήγι θησαυρού, αλλά και την απασχόληση των ενηλίκων με δρώμενα και αθλητικές δραστηριότητες. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα μικρών περιπάτων προς τον παραδοσιακό οικισμό της Καστανερής – Πάικου και τις γύρω περιοχές.
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ
14.30 μ.μ. (Προφήτης Ηλίας – Σημείο εκκίνησης)
Υποδοχή και απονομή μεταλλίων – επαίνων σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν μέσα στα χρονικά όρια των αγώνων. Ανώτατα όρια τερματισμού ορίστηκαν οι 4 ώρες για τον Ημιμαραθώνιο και η 1 ώρα για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.
ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΑ:
14:45 μ.μ. (Προφήτης Ηλίας – Καστανερή).
Κορυφαία στιγμή της τελετής θα είναι η απονομές των μεταλλίων και των επάθλων στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας, στις γυναίκες και στους άνδρες, καθώς και στον νεότερο και γηραιότερο μετέχοντα. Οι απονομές του αγώνα των 5 χιλιομέτρων θα γίνουν 15 λεπτά μετά την λήξη του χρονικού ορίου του αγώνα (12:00 π.μ.)

Σχετικές δημοσιεύσεις