Ούτε στην Ουγκάντα…

Τραγελαφικές καταστάσεις που δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα. Εκεί τα πράγματα είναι πιο οργανωμένα…

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας δημιούργησε μια δημοσκόπηση στο facebook  του ζητώντας να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά οι επιχειρήσεις της περιοχής σχετικά με το θέμα που έχει θέση ο Δήμος Παιονίας. Θαρρείς όλοι έχουν προσωπικό προφίλ στο διαδίκτυο ή είναι όλοι φίλοι τους ώστε η δημοσκόπηση να είναι αντικειμενική. Επίσης όταν υπάρχει ΦΕΚ τίθεται θέμα δημοσκόπησης;

Από τον Δήμο Παιονίας ζητήθηκε απόφαση του συλλόγου μας για το αν θα παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα στην Γουμένισσα κατά την επίσημη πλέον στην Παιονία αργία της 23ης Οκτωβρίου (επέτειος απελευθέρωσης). Σας παρακαλούμε, πείτε μας τη γνώμη σας ή τις προτάσεις σας.

Στο ΦΕΚ (αρ. φύλλου 206, τεύχος α’ 29 Δεκεμβρίου 2017) δημοσιεύτηκε το υπ. αριθμ. 156 Προεδρικό Διάταγμα και στα δυο πρώτα άρθρα του αναφέρονται τα εξής:
Άρθρο 1
Καθιερώνουμε την 23η Οκτωβρίου, επέτειο της απελευθέρωσης του Δήμου Παιονίας από τον τουρκικό ζυγό το έτος 1912, ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας και ημέρα αργίας για το Δήμο Παιονίας Ν. Κιλκίς.
Άρθρο 2
Οι εκδηλώσεις του εορτασμού, οι οποίες θα γίνονται στο Δήμο Παιονίας ν. Κιλκίς, περιλαμβάνουν γενικό σημαιοστολισμό σε όλο το Δήμο από την 8η πρωινή μέχρι τη δύση του ηλίου της ημέρας της εορτής και φωταγώγηση του δημοτικού καταστήματος και των λοιπών δημόσιων κτηρίων, από τη δύση της ημέρας της εορτής μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης. Οι κεντρικές εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνονται στη Γουμένισσα, ιστορική έδρα του Δήμου Παιονίας.

Η ανάρτηση του goumenissa.eu σχετικά με την απελευθέρωση της Γουμένισσας.
Πατήστε εδώ
23 Οκτωβρίου δημόσια τοπική εορτή και αργία για το δήμο Παιονίας

Σχετικές δημοσιεύσεις