1.234 το είδαν

Γρίβα: Όχι στα υδροηλεκτρικά (βίντεο)

Την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 και ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γρίβας πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής ενάντια στην κατασκευή υδροηλεκτρικών σταθμών στα ποτάμια (ρέματα) του Πάικου. Η συνάντηση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς μπόρεσε να αφυπνίσει τους συνδημότες μας της Γρίβας γύρω από το σοβαρό αυτό θέμα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Γρίβα: Όχι στα υδροηλεκτρικά (βίντεο)”

  1. Κάτοικοι Γρίβας

    Βλέποντας ξανά και ξανά το βίντεο, πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους Χ.Σέβη, Χ.Αγγελοστογιάννη και Α.Ρήτο που ήταν ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις τους και βοήθησαν στο να καταλάβουμε όλοι εμείς οι Γριβιώτες το θέμα.
    Καταλάβαμε επίσης πως ο δημοτικός σύμβουλος! Α.Τζούρτζος όχι μόνο δεν είναι μαζί μας, αλλά στηρίζει με πάθος τη συγκεκριμένη επένδυση. Χωρίς κανένα επιχείρημα επιμένει στην καταστροφική για την περιοχή μας επένδυση, η οποία θα δεσμεύσει μόνιμα το πολυτιμότερο αγαθό που έχουμε, το νερό.
    Λυπούμαστε ειλικρινά Σάκη, αλλά να το ξεχάσεις ότι θα σε στηρίξουμε στις παράλογες θέσεις σου. Θα μας βρεις δυναμικά απέναντί σου, καθώς κινδυνεύει το ίδιο μας το μέλλον αν γίνουν πράξη όλα αυτά που εσύ για κάποιους δικούς σου λόγους πιστεύεις!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα