Ψήφισε την «Η πέτρα της τύχης» στα PUBLIC

«Η πέτρα της τύχης» είναι υποψήφιο στην κατηγορία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, του Γουμενισσιώτη Συγγραφέα: Μύρτση Γιάννη, Εκδότης: Εκδόσεις Φυλάτος. Τα Βραβεία Βιβλίου Public δίνουν «βήμα» στο αναγνωστικό κοινό ώστε να αναδείξει τα αγαπημένα του βιβλία για τη χρονιά που μας πέρασε (2017) αλλά και το αγαπημένο του ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο.

Σημείωση: Μπορείς να ψηφίσεις μόνο 1 φορά ανά κατηγορία. Η μοναδικότητα κάθε ψήφου ορίζεται από το e-mail ή Facebook λογαριασμό σου. Τυχόν επόμενες ψήφοι για την ίδια κατηγορία δεν καταχωρούνται στο σύστημα.

Καταχωρείς την ψήφο σου εδώ:
Η ΠΕΤΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Γιάννης Μ.

βραβεία κοινού

Σύνοψη του βιβλίου «Η πέτρα της τύχης«
Μια παρέα παιδιών ο Γιάννης, ο Πετρής και ο Βαγγέλης, αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα για την αναζήτηση της «πέτρας». Όλα τα παιδιά στο χωριό μεγαλώνουν με την ίδια ιστορία. Την ιστορία της «πέτρας» που είναι κρυμμένη στο βουνό και σε όποιον τη βρει θα φέρει πλούτη και ευτυχία. Μόνο που μέχρι σήμερα κανείς δεν την έχει ανακαλύψει. Η περιπέτεια για τους τρεις φίλους αρχίζει και όταν η «Πέτρα Της Τύχης» βρίσκεται τελικά στα χέρια τους, τα πράγματα δεν είναι όπως πίστευαν. Το ταξίδι όμως στη περιπέτεια της αναζήτησης θα τους μάθει πολλά. Θα τους διδάξει την συντροφικότητα, την αφοσίωση στον σκοπό, την πίστη στον εαυτό τους. Ιδανικά και αρετές που αποτελούν και τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους δημιουργήθηκε η ιστορία.

Σχετικές δημοσιεύσεις