Συλλήψεις για κατοχή όπλων στη Γουμένισσα

 

Θεσσαλονίκη, 09-04-2011

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συλλήψεις για κατοχή όπλων

Συνελήφθησαν έπειτα από σχετικές πληροφορίες, τις οποίες αξιοποίησαν κατάλληλα αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ασφάλειας Κράτους και Πολιτεύματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στη Γουμένισσα, δύο ημεδαποί, ηλικίας 23 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του Νόμου «περί Όπλων».
Αναλυτικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε την 07-04-2011, στην οικία του 23χρονου, βρέθηκαν ποσότητες όπλων, πυρομαχικών και χειροβομβίδων παλαιού τύπου (Α’ και Β’ Παγκοσμίου Πολέμου). Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  1. 2 μαχαίρια
  2. 2 στιλέτα
  3. 97 γεμιστήρες πολεμικών τυφεκίων
  4. 1036 κάλυκες πολεμικών τυφεκίων
  5. 1451 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
  6. 88 βολίδες πολεμικών φυσιγγίων
  7. 24 αμυντικές χειροβομβίδες
  8. 1 πιστολοειδής λαβή τυφεκίου
  9. 1 λειτουργικός ηλεκτρονικός ανιχνευτής μετάλλων

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 18χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τυφέκιο Kalashnikov (παλαιού τύπου) και 19 φυσίγγια. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Συλλήψεις για κατοχή όπλων στη Γουμένισσα”

  1. Καραγεωργίου Γιάννης

    Κατηγορηθηκα αδηκα αλλα αθωοθηκα ηταν φυσικο, και αυτο γιατι σπιτι μου ευρεθησαν αχρηστα σκουριασμενα αντικειμενα απο τη μαχη του Σκρα που συλλεγω για εργασιες που κανω προς αναδειξη των περιοχων αυτων συμπεριλαβανομενης και της Γουμενισσας, οι κυριοι αστυνομικη την 7η Απρ. εισβαλαν στο σπιτι μου και καναν τα παντα μανταρα ψαχνοντας γιαφκα, το μονο που καταφεραν ηταν να βρουν κονσερβες απο το Σκρα και κρανη σαπια, δεν εχω καμια σχεση με το καλασνικοφ που βρεθηκε στο σπιτι του 18χρονου και δεν συνδεθηκα με αυτο οπως γραφει και η δικογραφια, ειναι ΑΙΣΧΟΣ και ντροπη απο τη πολιτεια που αντι να με συγχαρει για το εργο που επιδικνυω και αναδεικνυει το τοπο αυτο, αλλα κατηγορηθηκα και απο πανω, φυσικα αθωοθηκα, η ντροπη που υπεστη ομως το προσωπο μου και η οικογενεια μου? οποιος εγραψε το ποστ αυτο να το διορθωσει γραφοντας τα σωστα οπως τα ελεγε η δικογραφια γιατι θα βρειτε το μπελα σας

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα