Φυσιολάτρες άπαντες παρόντες

dsc_0625

Με επιτυχία στέφτηκε η πρώτη γνωριμία παλαιών και νέων μελών του Ο.Σ.ΠΕ.Γ στον Νερόμυλο Γιαπατζή. Ο δήμαρχος Γουμένισσας κ.Στυλ. Παπαπαναγιώτου, οι πολιτιστικοί σύλλογοι και νέοι της πόλης μας όλοι ήταν εκεί πιστοί στο ραντεβού τους με την φύση και με όσους αγαπούν το βουνό. Το Δ.Σ. του Ο.Σ.ΠΕ.Γ. με πρόεδρο την κα. Αμανατιάδου περιέγραψαν στους παρευρισκόμενους τα οφέλη που αποκομίζει ο περιπατητής του βουνού. Το σύνθημά τους είναι αγάπα το βουνό και προστάτεψε το, με τις εξόρμησής που έχουν δρομολογήσει σαν σύλλογος θα μπορεί ο καθένας από εμάς, αν είναι μέλος, να περάσει ένα ευχάριστο Κυριακάτικο πρωινό και παράλληλα να κάνει και τη γυμναστική του. Μπράβο στους νέους της Γουμένισσας που επαναδραστηριοποίησαν τον σύλλογο με άλλο όνομα τώρα. Αλλά πολλά από τα παλαιά μέλη ήταν εκεί. Eπιτέλους να δείξουμε και ένα διαφορετικό πρόσωπο και όχι αυτό του ωχ αδελφισμού …

dsc_0623

dsc_0615

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Φυσιολάτρες άπαντες παρόντες”

  1. Kathrin

    Συγχαρητήρια στα παιδιά που δραστηριοποιούνται με αγάπη για την προστασία της φύσης.Πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε την προσπάθειά τους και να τα βοηθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο.

  2. i-stos

    Καλή επιτυχία και δύναμη στις προσπάθειες του Συλλόγου.Οι περίπατοι και οι ορειβασίες πέρα από τα πολλά καλά που έχουν, ας προβάλλουν και ό,τι αρνητικό υπάρχει στον τόπο για να διορθωθεί. Οι νέοι άνθρωποι έχουν ιδέες, θάρρος και τόλμη. Πρέπει να αξιοποιηθούν.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα