ΕΤ3 Αληθινά Σενάρια

Επειδή η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο τρελή φαντασία ακόμα ένα κανάλι στη Γουμένισσα, τα «Αληθινά Σενάρια» της ΕΤ3 γύρισαν εκπομπή με τα “Χάλκινα της Γουμένισσας”. Η μουσική ιστορία της Γουμένισσας καταγράφεται από την κρατική τηλεόραση. Η αυθεντικότητα των μουσικών της Γουμένισσας και το έμφυτο ταλέντο τους προκαλεί δέος και ενδιαφέρον για την τηλεόραση και όχι μόνο. Οι μουσικοί της Γουμένισσας παίζουν μουσική πριν ακόμα κάνουν τα πρώτα τους βήματα…η εκπομπή του κ. Νίκου Ασλανίδη μπόρεσε να καταγράψει τα χάλκινα την ώρα που κάνουν πρόβες αλλά και στην κεντρική πλατεία του Θ. Ζελένκου να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους προκαλώντας ρίγη στους παρευρισκόμενους. Αυτό που με πίκρανε είναι που δεν μπορέσαμε να αποδείξουμε ότι ήμαστε 200 και όχι 20 όπως δείχνει και η φωτογραφία!!!
dsc_0582
dsc_0576

Σχετικές δημοσιεύσεις

4 Άποψη για τα “ΕΤ3 Αληθινά Σενάρια”

  1. Kalliopi Samara

    Και πάλι συγχαρητήρια. Είναι η δέκατη τηλεοπτική εκπομπή που γίνεται για τη Γουμένισσα σε διάστημα πέντε μηνών!!!
    Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την τουριστική προβολή του τόπου μας και τα αποτελέσματα θα φανούν από δω και πέρα.
    Μακάρι και οι κακοήθεις που κοροϊδεύουν να θέλανε και να μπορούσανε να κάνουν κάτι για τον τόπο μας.

  2. Kathrin

    Μπράβο Μαρία, έχεις φέρει σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια στη Γουμένισσα. Τί καλύτερη διαφήμιση θέλουμε; Μακάρι να υπήρχαν στη Γουμένισσα ακόμη 2-3 άτομα να αγαπούν τόσο πολύ τον τόπο και να προσπαθούν για την προβολή του. Δυστυχώς είσαι η μόνη και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά ακούς και παράπονα από ορισμένους που δεν έχουν προσφέρει ποτέ τίποτα και μάλλον κακό παρά καλό κάνουν με την αχαρακτήριστη συμπεριφορά τους.

  3. maria

    ΜΠΡΑΒΩ ΜΠΡΑΒΩ!!!!ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗRΙΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΟΤΗΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!!!ΑΛΛΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ!

  4. wrea ta krasia kai ta tsipoura tis goumenissas……..ego thelo na po syxgaritiria stin maria kai se ola ta pedia pou simetixan,,,mas kanoun peifanous kai pleon extias tous imaste gnosti se oli tin ellada kai oxi mono

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα