17-01-2018
453 το είδαν

Διάλεξη του επιστήμονα Δρ. Γιώργου Πασχαλίδη στο Κιλκίς

1047Ο Ακαδημαϊκός καθηγητής ψυχολογίας Dr. Γιώργος Πασχαλίδης πριν το ταξίδι του σε Αμερική και Ρωσία, θα βρίσκεται στο Κιλκίς την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Habitat (οδός Αγ. Γεωργίου και Σπάρτης). Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 17:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Η γνωριμία με τη μοναδική ανακάλυψη του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis καθώς και με την προσωπικότητα του σπουδαίου αυτού επιστήμονα και ανθρώπου, του Γιώργου Πασχαλίδη αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τον κάθε άνθρωπο να ανακαλύψει τον δρόμο της ψυχοσωματικής υγείας και κατ΄έπεκταση την ευτυχία.
Ο Γιώργος Πασχαλίδης είναι Αντιπρύτανης και Καθηγητής με έδρα στο τμήμα της Ψυχολογίας της Ρωσικής Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας Noosfera, διδάκτωρ Ψυχολογίας (PhD) και μέλος της Ανώτατης Διεθνούς Εξεταστικής Επιτροπής και μέλος του Προεδρείου της Ανώτατης Διεθνούς εξεταστικής Επιτροπής. Επίσης είναι ο μόνος μη Ρώσος υπήκοος που τιμήθηκε ως μέλος της Προεδρικής Ομοσπονδίας Αεροδιαστημικής ναυτικής ακραίων συνθηκών και Περιβαλλοντικής ιατρικής της Ρωσίας. Επίσης είναι ερευνητής και συγγραφέας 26 βιβλίων που έχουν μεταφραστεί σε Αγγλικά, Πολωνικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά. Καρπό της πολυετούς έρευνάς του, η οποία αφορά τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και του σώματος, αποτελεί η μοναδική παγκοσμίως ανακάλυψη των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Πασχαλίδη Tri-Anthropo-Type Paschalidis Model σύμφωνα με την οποία το ανθρώπινο είδος κατατάσσεται σε τρεις Τύπους με διακριτές διαφορές στην εγκεφαλική, σκελετική και βιολογική λειτουργία. Η διαφορετικότητα του κάθε τύπου συνεπάγεται διαφορετικό τρόπο σκέψης και αντίδρασης, διαφορετικές ευαισθησίες και εκδηλώσεις στις ασθενειες, καθώς και διαφορετικές διατροφικές ανάγκες.
Το Tri-Anthropo-Type Paschalidis Model βρίσκει εφαρμογή μεταξύ άλλων στα επιστημονικά πεδία της Ιατρικής, της Εκπαίδευσης, του Αθλητισμού, της Ψυχολογίας και της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η δραστηριότητά του περιλαμβάνει πολυάριθμα σεμινάρια και διαλέξεις με στόχο την ποιότητα ζωής και την αύξηση του προσδόκιμου μέσου όρους.
1. 2010: Βραβεύεται με το ΙX (9ο) Διεθνές Βραβείο “Giuseppe Sciacca” (Pontificia Universita Urbaniana),
2. 2012: Βραβεύεται από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.
3. 2017: Βραβεύεται με το παράσημο Vernandsky από τη Ρωσία.
Όλες οι εκδόσεις θα υπάρχουν στο ξενοδοχείο για να μπορεί ο καθένας να τις ανακαλύψει.

Αρχείο

Ημερολόγιο

Ιανουαρίου 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Video